Akaryakıt zamlarına yapılan son zamlara yönelik sürücülerin trafikteki ‘dörtlü yakma’ eylemi devam ediyor. Bir radyo programcısı tarafından başlatılan eylem, trafikte renkli görüntülerin oluşmasına neden oluyor.
Sürücülerin akaryakıt zamlarını lambalı protestoları devam ediyor. Alem FM’de program yapan Nihat Sırdar’ın organizasyonuyla sürücüler sabah saat 08:00′da ve akşam 19:00′da araçlarının ‘dörtlü’ lambalarını yakarak eylem yapıyor. Gün geçtikçe büyüyen eylem trafikte renkli görüntülerin oluşmasına neden oluyor.
Mizahi bir dille ‘damat havası’ eşliğinde insanları zammı protesto etmeye çağıran Sırdar, protestonun benzinde indirim yapılana kadar devam edeceğini söylüyor.
İHA
Arkadaşlar bizde her sabah bu eğlenceli eyleme katılıyoruz katılım da bazı yerlerde yüksek oluyor özellikle E-5 'de giderken çok hoş görüntüler oluyor diyorum bu eylemi her kesime yayalım :ok: Eylem Alem FM tarafı tarafından başlatılmış (89.2) saat 8 olduğu zaman haber veriliyor ve dörtlüler yakılıyor saat 08.07 olduğunda ise söndülüp eyleme son veriliyor
EDIT: Foruma biraz baktım bununla ilgili konu var mı diye ancak bulamayınca açtım gözden kaçmış olabilir varsa konu silinebilir....