Geçmiş olsun İrfan'cığım
Aynı şekilde benimde akü maceram oldu 2-3 ay önce, hatta bunu bayağı edebi bir dille de uzun yazmıştım yazıt gibi
, sonra yazıyı kaybedince bir daha yazamadım kaldı
Hemen şunu söyleyeyim, bizimkiler gibi yeni jenerasyon arabalar aküden cart diye kalıyor. Eskiden marş almadan olsun, fardan falan olsun belli ederdi, şimdikiler öyle değil. Ben sadece 15 dk içinde kaldım, çalışan, yürüyen arabada ve öncesinde 3 marş basılmış arabada
üzerindeki yeşil göstergeye inanmayın (bittiği anda baktığınızda da hala yeşil yandığını göreceksiniz zaten), voltaj değerine bile güvenmeyin. Üç aşağı beş yukarı aküler 4-5 yıl gidiyor, 4 yıl dolduysa hiçbir belirti beklemeden değiştirin. Ben cumartesi gecesi gece 4'e geliyor kavacık riva yolunda kaldım :rm: çok güzel bir andı benim için, derin derin tadını çıkardım mutluluğun :rm::rm::rm: maksat durumu kurtarmak olsun, ufak bir eğim vardı az vurdurayım dedim, çalıştı :rm: lakin gaz maz tıraş kaldı, devir rölantide kitlendi kaldı, epc her daim yanmaya başlayınca, dedim tamam finito bu iş :rm: yol yardımını çağırdım çektirdim arabayı servise. Operasyon sırasında gaz pedalının soketi yanmış, 1-2 de sigorta atmış birde onları değiştirdim. Aynı aküyü bende kullanıyorum, yıllardır Mutlu'dan şaşmadım ve bu Silver'lar çok iyi akü %30 marş gücü daha yüksek. Arabanın çalışması bile daha tatlı ve verimli oldu, yakıt değişikliği farkı gibi çalışmasında falan istikrar geldi ciddi ciddi. Güle güle kullan sende. Zaten aklımdaydı, 2-3 hafta öncesine kadar konuşuyorduk çocuklarla hatta, alayım bir ara falan derken duymuş gibi oldu akü:)