škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

fabia almayı düşünüyorum

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gez_gin

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
arkadaşlar bende aranıza katılmayı sabırsızlıkla bekleyenlerdenim bugun bitane fabia 1.4 elegance buldum ufak bi pazarlıkla 14000 e kadar düştü araç kazasız 129000 binde 2002 model yeşil renkte ne dersiniz fiyat uygun mu

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Bakımları düzgün yapılmış, içi dışı boyası temizse olabilir ama 14 bin hala fazla bana göre... Hele 68 bg ise çok fazla...

Çevrimdışı malis

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
14000 bin niye fazla olsun ki arabada sorun yok ise? bence inebileceği en dip fiyata inmiş..
14000 den aşşağı alabileceğin arabalar ne olabilir ki?

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Alıntı yapılan: malis;180583
14000 bin niye fazla olsun ki arabada sorun yok ise? bence inebileceği en dip fiyata inmiş..
14000 den aşşağı alabileceğin arabalar ne olabilir ki?

Bi elegance 14 edebilir belki ama yeşil olmamak şartıyla. Zaten yeşil olduğu için İrfan hocamın yazdığı gibi boyası şüpheli. Büyük ihtimal solmuştur. Far plastikleri de solmuş oluyor genelde.

Ha bi de 68'likler zaten o parayı etmez. Ama elegance ise herhalde 101'liktir???

Çevrimdışı gez_gin

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
araç 68 lik arkadaşlar boyası iyi ama bi pasta cila lazım ufak çizikleri var 4 lstik sıfır

Çevrimdışı sama

• Meraklı ST Üyesi
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bence 68 lik olduğu için 14000 dir fiyatı.Km si daha az olabilirdi.Ben 1 ay önce elegance 1.4 16V 101 bg 97000 km de fabişi 15000 e aldım.Sizinkine göre km düşük ve 101 lik.Fiyatınız normal piyasa fiyatı gibi geldi bana ama uygun fiyat.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
Kesinlikle etmez. Yeşilse boyası da tat vermez. 101'lik gümüş gri ya da açık bi renk o paraya bulunur bence.

Çevrimdışı gez_gin

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
ilginiz için teşekkurler arkadaşlar bi sorum daha olacak bunların yakıt durumu nasıl km ne kadar yakıyor alırsam tup taktıracagım da

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;181627
Kesinlikle etmez. Yeşilse boyası da tat vermez. 101'lik gümüş gri ya da açık bi renk o paraya bulunur bence.
Tamamen katılıyorum abi, yeşil elegance fabialar bakımsız olunca gerçekten ucuz duruyolar.Octavia da aynı şekilde
İzmir'de olmasanız size tavsiye ederdim ama, İstanbul atik skodada 2008 modeldi galiba gri fabia I var süper temizlikte fiyatına bakmadım ama.İrfan abinin eski arabasını görür gibi oldum onu görünce :)
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2011, 12:23:15 Gönderen: gokcen59 »
-------------------------------------------------