Nokian distribüsyonu iyi yapılmıyor yıllardır, bayiler bir var bir yok diyor X model için, neyse zaten Nokian almayacağım.
Good Year 1 yıl garanti veriyor yoldan kaynaklanan hasarlara (balon vs.), sorgu sualsiz alıyor lastiği geri (normal garantisi zaten 2 yıl).
Sipariş verdim Good Year az önce, diğer markalara da baktım, elledim, kokladım, yokladım, tekrar teşekkür ederim hepinize
En iyisini yaptın abi boşver.
Sen az biniyorsun, sert lastik durduğu yerde çatlayacak. Continental PC falan denmiş, o lastikten inanılmaz şikayetler var artı büyük ebat ince yanakta iyi bi lastik, bizim ebatlarda memnuniyet vermiyor.
ER 300 ciddi gürültü şikayetleri olan bir lastik, yalıtım az bizim sınıflarda, ben 5 sene iyi çekmişim EcoContactlerimi. EG'lerden sonra bulut üstünde gider gibi araba.
Bir diğer harika mevzusu ise, şu an dünyanın en az yaktıran lastiği olması. (evet energy'den daha iyi)
Bana rekor kırdırmıştı.
http://www.skodaturkey.com/showpost.php?p=143107&postcount=343Güle güle kullan hayırlı olsun, bendede var aynı olay kaskolu lastik bi sene, adam git çukura düş, yar gel, yenisini veririm dedi. Demek ki güveniyorlar lastiğe.
İşte bundaaaan
(lastiğin gelince üretim tarihi ve yeri konusunada bakalım)