škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

4 modelden hangisi? Good Year alındı

lrfan · 76 · 25605

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun İrfan'cığım :ok::) çok iyi seçim:ok:keyifli, hayırlı yollar her daim:ok:
Türkiye şartları için en uygun lastik markasıdır Goodyear. Bende bu seneyi atlatıp gelecek ekim-kasım ayları gibi takımı değiştirmeyi düşünüyorum. Kafamda başka planda var hazır el etmışken jant takımıda sallamayı düşünüyorum, öyle olursa maliyeti düşürmek için alternatif markaları geçiş dönemi için düşüneceğim ama aynı jantta kalırsam kesinlikle Goodyear alacağım. Kafamdaki jantı alabilirsem Petlas bile alır kullanırım sanırım :rm::rm::rm::rm: Dunlop ilk tercihimdir her zaman ama erken bitiyor namussuzlar ve çabuk sertleşiyorlar:(

hasan

• Ziyaretçi
Ben de Goodyear efficient grip 195 60 15 almıştım 6 ay önce.Çok sessiz,yumuşak,sağlam,harika bir lastik yalnız kar için aynı şeyleri söylemek mümkün değil.Arasına kar dolupta dondumu yerinden kalkmıyor arabam.Sanki lastik kabak gibi sonuç veriyor.Bunun yanında fren mesafesi falan harika.Bir arkadaş sert lastik falan yazmış yanlış bilgisi var.Çok yumuşak bir lastik.Yakıt tasarrufu ve yol tutuşuda harika.
http://img227.imageshack.us/img227/7650/img1472g.jpg
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2011, 13:12:35 Gönderen: hasan »

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: hasan;185306
Ben de Goodyear efficient grip 195 60 15 almıştım 6 ay önce.Çok sessiz,yumuşak,sağlam,harika bir lastik yalnız kar için aynı şeyleri söylemek mümkün değil.Arasına kar dolupta dondumu yerinden kalkmıyor arabam.Sanki lastik kabak gibi sonuç veriyor.Bunun yanında fren mesafesi falan harika.Bir arkadaş sert lastik falan yazmış yanlış bilgisi var.Çok yumuşak bir lastik.Yakıt tasarrufu ve yol tutuşuda harika.
http://img227.imageshack.us/img227/7650/img1472g.jpg

Zaten karda aracı asla dışarı çıkarmam garajdan :)

Ama harbiden yumuşak, günlerdir keyfile sürüyorum aracı, tam aradığım lastikmiş  ;)

Çevrimdışı pureman

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Bende aracıma kar lastiği aldım..

Üzerindeki lastikler 215/60/16 idi.. Ama bu ebatı bulamadığımdan 205/55/16 aldım bende.. Kullanma klavuzunda aşağıdaki gibi bir ifade vardı.. O yüzden aldım.. Acaba bir handikap yaratır mı bu durum..

Alıntı
Kar zincirleri
Kar zincirleri kış mevsimindeki yol şartlarında sadece çekişi değil, aynı zamanda fren davranışını da iyileştirir. Önden çekişli araçlarda ve tüm tekerleklerden çekişli araçlarda kar zincirlerinin kullanılması farklıdır.
Önden çekişli olan araçlar için geçerlidir.
Kar zincirleri sadece ön tekerleklere takılabilir Kar zincirlerinin kullanılmasına, teknik nedenlerden dolayı sadece aşağıdaki jant/lastik
kombinasyonları ile izin verilir:

Jant ebadı Preslenme derinliği (ET) Lastik ebadı
6J x 16         50 mm                      205/55
7J x 16         45 mm                      205/55
6J x 17         45 mm 2                   05/50

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kar lastiğinin tabanı genelde ince tercih edilir, iyi olmuş bence. Zincirle ilgili bir sorun yok okuduğum kadarıyla

Çevrimdışı mutluoztan

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
sessizlik ve ıslak zeminde kısa fren mesafesi dersen tartışmasız mıchelin

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
yeni konu açmiyim dedim.Birazdan lastik almaya gidecegim.Bende karasız kaldım.5 yıldır continantal sport contec 2 kullanıyorum.yol tutuş harkulade biraz ses problemi ve çabuk aşınma sorunu var o kadar.zira 110.000 km de 3 takım bitti.

Brigestone turanza er300 205.55.16 91v metroda 190tl satışta şuan

michelin primecy hp

continental ecocontec

goodyear efficientgrip
Bir sevda bizimkisi.....

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: emrah arıcan;230549
yeni konu açmiyim dedim.Birazdan lastik almaya gidecegim.Bende karasız kaldım.5 yıldır continantal sport contec 2 kullanıyorum.yol tutuş harkulade biraz ses problemi ve çabuk aşınma sorunu var o kadar.zira 110.000 km de 3 takım bitti.

michelin primecy hp

continental ecocontec

goodyear efficientgrip

Goodyear EG gayet güzel, kullanan memnun..Bende ilerde düşünüyorum..
Continental Eco contact zaten eşsiz bir lastik ama Goodyear bir üst sınıf lastik oluyor bu durumda..
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
goodyear efficientgrip aldım 720tl peşin fiyatına  6 taksit.artık son demlerini yasayan continental sport contec2 lerden sonra gerçekten seste ve konforda fark oldu bakalım ne olucak bundan sonra yarın silivriye bir yolculuk yapcam :D
Bir sevda bizimkisi.....

Çevrimdışı ahmedb

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
hayırlı olsun...deneme sonuçlarını bekleriz..

"Her ne ki elde yok ihtiyaçta vardır..
."

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: emrah arıcan;230595
goodyear efficientgrip aldım 720tl peşin fiyatına 6 taksit.artık son demlerini yasayan continental sport contec2 lerden sonra gerçekten seste ve konforda fark oldu bakalım ne olucak bundan sonra yarın silivriye bir yolculuk yapcam :D

Hayırlı olsun...

Çevrimdışı Burak35

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: emrah arıcan;230549

michelin primecy hp

continental ecocontec

goodyear efficientgrip

Yıllar önce ilk arabam Renault TS 76 modeldi. İkinci el almıştım. Lastiklerinin değişmesi gerekiyordu. Bu araçlar sert süspansüyonlu bir yapıdaydı. Araştırmalarım sonucu Goodyear Lastikte karar kılıp aldım. İyi ki almışım çok memnun kalmıştım. Sanki ikinci bir amartisor görevi görüyordu. Goodyear yumuşak lastiklerdir. Konforlu sürüş sağlar. Hayırlı olsun.

Çevrimdışı emrah arıcan

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
lastigi aldıktan sonra şehir içinde 58 km yaptım konfor ve ses açısından continental den 2 gömlek önde gibi gözüküyor.
Bir sevda bizimkisi.....