Dün lastiklerim takıldı. 5 yaşındaki zaten sert olup iyice sertleşmiş Dunlop Super Sport'larla resmen jant üzerinde gidiyormuşum gibi geldi EG takılınca.
Lastik gerçekten güzel, yumuşak ve konforlu, bu kadar bariz farkı hissetmek hoşuma gitti. Lastikle berber sibopları da değiştirmeyi ihmal etmedim.
Benim gibi 4.5 yılda 23 bin yapan, kısa mesafe kullanan biri için ideal lastik gerçekten. 1 yıl yola bağlı kusurlara karşı ek sigortası var
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Zamanın behrinde (1 buçuk yıl önce) çok acil lastik değiştirmem gerekti(204*45*16).. Bayramın 2. günü ve sadece 1 tane çıkmacı bulabildim..
4 tane Bridgestone Turanza /Potenza aldım..(205*50*16) önler 2001 arkalar 2007 üretimi..(niye eskiler önde birazdan anlatıcam) Dişler 5-6mm falan.. 2 ay kullandım.. Islakta mm kaydığını görmedim.. Ancak gel gelelim gürültü yapıyordu..
Gittim bridgestone bayiine dedim bunların yenisini verin.. Adamlar arka lastikleri görünce gözleri fal taşı gibi açıldı..
Abi dedi sen nabıyosun.. Araban 2005 model ama lastiğin 97 üretimi..
Dedim nası yani.. 307 yazıyor.. abi 2000 yılından önce 3 haneliydi artık 4 haneli...:knp:
Anlayacağınız iyi bir kazık yemiştim.. ÜStelik bana kazık atan admın çocuklarına bayram harçlığı bile vermiştim. Haram zıkkım olsun lastik paraları..
O gün bugündür.. lastik ağırlık kodlarını bile öğrendim.. 1997'de üretilmiş yıllarca depoda beklemiş.. kaya gibi lastiklerle 180km hız yaptım..
İşin garibi ise.. 13 yaşında lastikti ama gerçekten yol tutuşu güzeldi..
LAstikleriniz hayırlı olsun..