1)Amaç model ve araba büyütmek, hani sordun ailevi şeylere gireyim, iki küçük kardeşim var, biri okula gidiyor biri dahada ufak (pederin emeklilik ikramiyeleri :lol:) Lakin babam hâlen fiilen başka bir yerde çalışmakta. Evle ilgilenemiyor. Bir babanın evde yapması gereken her şeyi yapıyorum, hizmet ediyorum aileye, babamında minnetidir, pek evle ilgilenmez. Sat sana daha güzelini alayım dedi imkan dahilince. Üç ay evde yoktum ABD'de idim, yine gideceğim dediğim zaman kıyametleri koparıyor. Yani cidden iş anlamında yoğun, baya sıkıntı çekmişler ben yokken. Zaten aklımızda vardı yeni oto.
Sözün özü, nazım geçer.
2)Piyasası belli işte, ne bilem ki alıcısına bağlı, arabayı bilen eden sen gibi emin olmak güvencesiyle başka düşünür, al-satçısı başka. Hemen satmak için alma zaten arabamı, 70 binde zaten, uzun yıllar hizmet eder.
3)Ambiante donanım. Ivır zıvırı var işte kendince çok çok dolu değil tabi sonuçta B sınıf.
-Klima
-ABS
-Isıtmalı ve gövde rengi yan aynalar
-4 hava yastığı
-Yol bilgisayarı
-Elektrikli ön camlar (tek dokunuş falan var)
-Aktif gergili emniyet kemeri.
-Derinlik, yükseklik ayarlı direksiyon.
-Bagajda üçgen reflektör.
-Çift parça yatarlı arka koltuklar.
-6 hoparlör+CD çalar (orjinali) (2 hoparlörü kendim ekledim arkaya)
-Uzaktan kumanda
-Elektro servo direksiyon
Falan filan işte bilindik şeyler var. Sol arka kapı değişti, baskı yaptılar değiştirme boyat falan diye ama değiştirttim her şeyini yetkilide. Kazası şu;
kırmızıda bir bayan geçip tokatladıydı
4)Dediklerinizde kesinlikle haklısınız, napam işte nebilem, severim davşanımı ama saçma kesinlikle.
5) 4 adet daha 1 ay evvel sıfır alınmış Good Year Ultra Grip Extreme kar lastiği ve sac jantları,
4 adet alaşım jantlarının üzerinde yine 2 ay kadar önce alınmış ama 1000 km kadar kullanılmış sıfır Good Year Efficient Grip yaz lastiği, yani evet
6)Evet kesinlikle haklısınız, aynı 4 numaradaki durum
İş ciddiye binerse sağında solunda ufak tefek eksiği gediğini giderir, pastasını cilasını iç-dış tertemiz eder, yağını filtrelerini değişir veririm