Bu akşam eşimle Küçükyalı'daki Kolcuoğlu kebapçısına gidelim dedik, saat 19:00'da Kolcuoğlu'na vardığımızda dağ taş otomobil olduğunu görünce hafiften işkillenip düzgün bir park yeri aramaya başladığım anda da etrafımı nba oyuncusu kılıklı adamlar sarmaya başladı ve nereye geldiniz diye sormaya başladılar. Kolcuoğlu'na geldik, tamam şöyle düz gidin şuraya sapın buraya gidin denmeye başlandı, bende o.k diyerek yönlendirdiklere tarafa saptım.
Bu arada arkamdan da bir Kia Sportage geliyordu ama o da 3sn'de 1 kornaya birşey söyeleyecekmiş gibi kısa kısa basıyordu.
Kenara çekip arkamdaki denyonun ne istediğini öğrenmeye karar verdiğimde bu seferde at hırsızı kılıklı bir denyo kapıma gelip, gene malum aynı soruyu sordu.
Bende Kolcuoğlu'na geldik diye cevaplayınca bu seferde kilitli olan kapımı açmaya çalışıp, abartısız aynen şu şekilde " ben park edeceğim" dedi. Ben anahtar vermem dediğimde de bu sefer de rezervasyonunuz var mı diye sordu. Bende yok dedim, at hırsızıda yer yok dedi. Bende iyi eyvallah diyerek oradan uzaklaştım.
Buradan çıkarılan sonuç şunlar;
- Alınterimle kazanıp aldığım ve özenerek kullandığım aracımı ne diye başkasına vermek zorundayım.
- Vale hizmetininde bir adabı vardır, usulen sorarsın veya söylersin, beyefendi biz park edelim diye;
-İçeride yer olup olmadığına Vale'mi karar veriyor?
-Kebapçıların Vale olarak diktiği damlar hep dengesizmidir?
Bundan sonrada benden otomobilimi zorla almaya çalışan at hırsızı kılıklı denyolar için bir kaç hazırda lafım ve hareketim olacak;
- Anahtarı veririm ama sende bana ikametgah ve nufüs süretini, anne kızlık soyadını ve kredi kartı numaranı vereceksin diyeceğim
-Aracın immobilizer kopyası olmayan yani sadece kapı açıp kapamaya yarayacak kopyasını yanımda taşıyacağım, çok arzu eden olursada motoru kapatıp orijinal anahtar yerine çakma kopyasını kontağa takacağım, çalıştırsın çalıştırabiliyorsa, haliyle beceremeyecek bende o dakika orada onu rezil edip, in kardeşim madem bilmiyorsun ne diye benden zorla aracı istiyorsun diye aşağılayacağım.
Gelelim Küçükyalı sahildeki Meguiars'a, yahu bu Meg. indirim yapmadımı amatör ürünlerde, bu adamlar neden eski fiyattan ürün satmaya devam ediyor ve neden bana Meg. indirim yaptı biz yapmadık diyebiliyor.
Sen Meg. bayisi değilmisin? İsmin nette yazılı değil mi, Meg. şubesi değilmisin.
(düşündüm taşındım şampuan alayım ileride cguys ilede karşılaştırma yapmış olurum diye düşüdnüm, yani gene alacak birşey buldum :++::++:)
Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2011, 22:20:18 Gönderen: SubaruOutback »
[SIGPIC]http://img442.imageshack.us/i/chemicalguyslogo.jpg/[/SIGPIC] Toritsuka Reta