Hain postacı dünün tarihini atmış, bugünde kendisinin imzalaması gereken yeri imzalayıp cezayı verdi ve kaçtı.
Az öncede trafik kanunlarını okudum, herşeyi kılıfına uydurmuşlar, helal olsun:ban::ban::ban::ban::ban:
Aynen şu yazıyor;
Tescil plakasına göre tutanak düzenlenmesi:
Madde 116 – (Değişik birinci fıkra: 25/6/1988 - KHK - 330/8 md.; Aynen Kabul: 31/10/1990 - 3672/7 md.) Trafiği tehlikeye düşürecek, engel olacak şekilde veya yasaklanmış yerlerde park etmiş araçlara veya trafik kural ve yasaklarına aykırı davranışları belirlenmiş bulunan, karayolları ağırlık kontrol mahallerinde işaret, ışık, ses veya görevlilerin ikazına rağmen tartı sistemine girmeden seyrine devam eden ve sürücüsü tespit edilemeyen araçlara tescil plakalarına göre ceza veya suç tutanağı düzenlenir.
Para cezasının ödenmesi gerektiği hallerde trafik kaydında araç sahibi olarak görülen kişiye cezayı ödemesi için posta yoluyla tebligat yapılır, bu şekilde tebliğ edilemeyen tutanaklar ilgili tahsil dairesinin ilân asmaya mahsus yerinde liste halinde ilân edilir, ilân tarihini takip eden otuzuncu gün tebligat yapılmış sayılır ve bu cezalar 114 ve 115 inci maddelerde belirtilen şekilde takip ve tahsil olunur.
Yani benim haberim olmadan orada burada ceza yemiş olabilirim, paranoyağa bağlayıp gittiğim yerlerde vergi dairelerinin ilan panolarına falan bakacağım, ee çüş ya.
Bu kadarda :ban::ban::ban::ban::ban::ban: olunmaz ya...
O postacının da :ban::ban::ban::ban::ban:
Seve seve cezayı ödeyeceğiz, 290 TL yerine erken ödeme ayağına 220 TL ödeyeceğiz, çüş, oha, yuh :ban::ban::ban::ban:
Çok fena kızdım, kusuruma bakmayın.
Herkes uyanık olsun, hız sınırını 1 km/h bile aşmayın. (yok biz biraz fazla aşmışız, 132 yerine 172 ile geçmişiz, öögh yuh )