škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabi alacam yardım

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan ç.

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar merhaba bende emektar favoritimi satıp SW fabia almayı düşünüyorum .sizce dizelmi lpglimi  nedenlerinide yazarsanız sevinirim.Birde SW Fabiada en çok hangi modeli önerirsiniz 2004 -2006 ya kadar.

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
LPG li octavia kullanan biri olarak LPG yi tavsiye etmem fazla teferruatı var dizel 1.4TDI alınır keyfinize bakılır :)

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;185122
LPG li octavia kullanan biri olarak LPG yi tavsiye etmem fazla teferruatı var dizel 1.4TDI alınır keyfinize bakılır :)
:bnn::bnn::(
2005 OCTAVİA A5 ELEGANS 1.6 FSİ

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
1.4 TDI SW fabia I ilanlarda baya var tavsiye ederiz :)
-------------------------------------------------

hasan

• Ziyaretçi
1.4 ambient 75 Hp ve 2005 sonrası makyajlı kasa yı öneririm.

Çevrimdışı FF

• Y A R D I R K I N G
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bütcesi uyduktan sonra 2004 sonu 2005 başı yeni makyajlı kasalarından alın. Revize edilen modellerdir, öncekilerindeki kronik sorunlar bulunmaz. Yakıt türü olarakta ben LPG helede sonradan takılan LPG'ye tamamen karşı biri olduğum için ekonomi isteniyorsa dizel tercih edin derim ama tercih sizin tabi.

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Çevrimdışı mustisahin

• T U R B O T
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
2005 in ilk yarısındada makyajsız olanlar vardı, 2005 ikinci yarısından sonra makyajlılar cıktı diye biliyorum,
makyajlı kasa farkları, direksiyon simidi biraz farklı, göstergeler farklı, sis farı cercevesi yuvarlak, arka stoplar az bisey farklı,
bildigim kadarıyla dizelin full u ambiente dir, alabilirseniz ambiente olsun, memnun kalırsınız,