ben fanatiği değilim Oto Haberin filan ama Auto Motor Sportun 1 aylık olması çok sıkıcı.hafta lık olsa çok alınır çünkü gidiyosun aaa ben bunu almıştım diyosun zaten auto motor sport için. mecburen elin haftalık güncellenmiş oto habere gidiyor.sırf auto motor sport almak için şahsen 1 ay bekliyemem.haftalık yapsınlar alırım. açıklamalarını filan çok beğeniyorum ama neden aylık sorun o :++:
auto show la ilgili birşey demem zaten demedimde.dergiyi alıyosun içinde reklamdan başka birşey yok:haha: açıklama desen yok karşılaştırma yok hiçbişey yok ama test demişsin bana kalırsa en iyi testleri oto haber yapıyor hem haftalık hemde haftada 2-3 test veriyolar
Hasan'ım ben sana birşey demedim ki, niye üstüne alındın. Bende dergilerin fanatiği değilim, ama özellikle auto show nasıl test yapıyor biliyorum. Oto haber ile auto motor sport bazen verileri ve fotoğrafları paylaşırlar. autostrassenverkehr dergisi oto haber'in lisansörüdür. Dolayısıyla formatı haftalık bir dergi olduğundan oto haberde haftalık çıkıyor.
auto motor und sport dergiside auto motor & sport türkiye'nin lisansörüdür , aylık formata sahip olduğundan o dergide TR'de aylık çıkıyor.
Haftalık çıkan dergiyi her hafta alırsan aylık çıkan dergiden daha fazla para da vermiş olursun ama tavsiyem dergilere boşu boşuna para verme, bütün haberler internette var hatta herşey önce internette yayılıyor. Ha ama sıkılınca kucağında laptoptan dergi okumak yerine dergiyi eline alıp sayfaları çevirmek her zaman tercih edilendir.