Silecek de arabanın lastiği gibi aynı dertleri taşır, kullan-kullanma zamanı gelince eskir, sertleşir. 2 yılda bir orijinalleriyle değiştirmek en güzeli kampanya zamanı
Hocam Araba Lastigi 30 / 40 bin km
silicek lastigi
2/1 yılda bir:)
Geçen sene 307 me en kral silicek lastigi taktım ve michein 55/16 rc privet hp lastigini taktırdım haziran ayında son baharın başındaki ilk yağmurda kökezledi. Ben Anladım Sanayide Vede Orjinal Serviste Degişmiceksin Hele Hele Yazın Başında Hiç Degişmiceksin
Güneş Vurdumu Direk Kurutuyor:) yazın onlarada wax sürücem Belki işe yarar
kurumasınlar aradada ıslatırım yağlarım kışında silerim kullanırım :++::++:
Arkadaşlar Geçen Gün Lastikci Arkadaşımla Muhabbet ediyoruz.
3 Ay Önce 0 Lastık sattım 6 ay sonra geldı lastikler çatlamış. ve dişleri gitmiş. Gördüm 6 Ayda Lastikleri adam öldürmüş. Sürmüşler Arap Sabunu Kola Olmuş Sonra Yama:) Güneş Işıgıda Gördümü Rengide Kaçar:)
Bende Haziranda En İyi Çam Silecegini Taktım Orjinal Ekimde Kullanamadım:) Sanayide Gösterdim Silecek lastiklerini .Dedi Sök Koy 1 2 Gün Ilık suya açılır.:++::++::++::++:Dediler.Açılmassa yenisini takıcaz:) 25 tl bişi degil.. Canım:)
25 tl bana hafif geliyor 150 200 tl en azından Waxsıymıs Sprsiymiş iç döşeme Parlatıcı falan filan:) 25 tl bunların yanında az gözüküyor :haha::++:
bu sene arabayı sattım lastıkleri dik şekilde çatıya koydum
eski lastıklerı tekrar taktırdım şimdi sıfır arabanın continantel kulanıyoruz memlunmuyum degılım privete hp micheindaha iyidi frenlemesı yol tutuşu:))
« Son Düzenleme: 27 Ocak 2011, 23:07:27 Gönderen: dikmentr »
"OTO TAMiR SERViSi- Bizi denedikten sonra bi daha bi yere gidemiyceksiniz"