0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdi biraz araştırdımda,günahı büyükmüş yahu.Arabadakini felan çıkarayım bari:)
Hocam bilmiyorduk ama,yazdılarmı acaba
yazdılarmı acaba ??
Yav bizde zaten bizi koruduğuna felan inanmıyoruz.Bebeklere felan asarlar,bunlar hep temsilidir:)İnanmak ayrı,çok şükür inancımızda sorun yok:)Bizimki işte süs olsun,temsil etsin:)
yanlış anlaşılmasın tabi kimsenin inancına laf ettiğim yok ben mesela çeki demirinin oraya süs olsun diye çocuk ayakkabısı asacam çok hoşuma gidiyor
Yok la yanlış anlama,sana demedim Ayakkabı iyi oluyorda arada çıkarıp yıkamak lazım:++:
benim çocukluk ayakkabılarım var onlardan birini asıyım anam koymuş bir köşeye bari bir işe yarasın arabayı yıkarken basınçlı suyu tutarım temizlenir :hanz:
Bence hatıra olarak sakla çocuğuna felan gösterirsin arabada heba olmasın:) ben evi taşırken kaybettim 1 tanesini içime oturdu.
90 lı yılların başında (90 ,91) kuş serilerinin pahalı pahalı satıldıgı yıllar.. yenı 'doğan' marka arabasını alanlardan biri tutmuş yeni arabanın arka köşesine 10 cm2 büyüklügünde macun çekmişsoruyorlar ne oldu böyle?Cevap nazar degmesin diye cektırdım yazık olmuş bordo renkli dogana .
Yok artık :++: