0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Caddy' ye söyliycem!:kiki::rm:
elinize kolunuza sağlık bu hayatta anam bir babam iki antep fıstıklı baklava üç :++: :++:
Uğur bey bize gelin Eğer 5 yıldız isterseniz dedeman > tuğcan > grandyok hesaplı olsun şehrin içinde olsun derseniz Ayıntap otel öneririm.Gelince kesinlikle haber verin :ok:
İstediğin baklava olsun tosunum
allah razı olsun abi aklıma sen geliyon ama kargoyla yollasan desem büzülür bozulur bir şekil olur inş ehliyeti alınca gelirim karşılıklı yeriz bu arada ehliyet alınca yapılacak şeylere bir tane daha eklendi liste baya kabardı hadi hayırlısı :++::++:
dur bakalım ehliyet alınca kaçını yapacaksın topraam
Yok yok birşey olmuyo denedim gayet güzel gidiyor kargoyla, Baran kardeşe logo yarışması için gönderdiğim baklavada sorun olmadı.Sen G.antep'e yine gel tabi ama ehliyetten önce istiyosan haber et ben salarım hemen
allah ömür versinde topraam yapacam hepsini ama ahım var inş alınca aynaya asacam dönüp duracak orda :huh::huh: nerde çevirme var özellikle gidip duracam :kiki::ok:
abi bunu yazdım bir yere baharda ücreti çıkarıyım sana 1-2 tepsi yolla kim isterse bende burdan pastırma,sucuk,mantı vs. vakumlatır yollarım :ok:
radara gir bile bile pastırmaya talibim ama sana yollatmam ben gelip alacam elden teslim:D
radara girme olayını sevdim :ok::ok::++::++: pastırman her daim hazır 2dkda hallettiririm karşı komşunun pastırma tükanı var hemen haberi salarım :++: