Herkese merhaba arkadaşlar. Hemen konuya geliyorum skodam'da bulunan bolero'a telefon rehberimi tanıtıp konuşma yapamıyorum nasıl ypılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Bolero kullanma kılavuzunda okudum Phone tuşuna basarak ana menüsüne gidin diyor fakat sadece müzik'i mute konumuna getiriyor. Yardımcı olursanız sevinirim. :+1:
bildiğim kadarıyla bolero sadece ww.araçlarındaki dokunmatik ekranla eşdeğer bir sistem tam inceleyemedim aldığımdan beri, bir önceki aracım golf 6 hghlyn dı ben ona opsiyon olarak istemiştim bluetout kitini yaklaşık 1.000 lira idi, yani telefon konuşması yapmak için kit taktırmanız lazım, bolero telefonla konuşturmaz, sadece dokunmatik ekranlıdır belki +bikaç özelliğide vardır, skoda servislerininde boleroya bluetout kiti takacağını hiç zannetmiyorum, zaten benim fikrimce gereksiz bir özellik, çünkü araçta telefon çaldımı herkes konuşmalarınızı dinliyor,hiç mi özeli olmaz insanın.....alın bi bluetout kulaklık sadece siz duyun karşıdakini...
ayrıca bu benim altıncı sıfır aracım, inanın satış temsilcileri sattıkları aracın özelliklerinin %75'ini bilmiyor, bizde alırken sormayı unutuyoz, hoş sorsakta bilmiyorlar veya sallıyorlar, örnek "golf 6 yı alıyorum lbs standart, göstergede var ama tuşu yok, dedim ben bu aracı almıyorum lbs yok, kızın gözleri doldu, istanbulu aradı oradanda bilmiyorlar, nasıl olur olması lazım vitesin yanında tuşu var diyorlar, çünkü aracı 5 ay bekledim full opsiyonlu, yani bana özel geldi, hadi neyse dedim çıktım bayiden, torpidoyu açıp eğilip içine baktım lbs tuşu orada, kitapçığa baktım vitesin yanında veya torpido gözündede olabilir diyor, satıcıların haberi yok, bunun gibi daha neler neler....