ben okuyorum bircok kişi favoritlerinin cok yaktıgını sölüyor hatta az yakmanın püf noktalarını arayan insanlar dolu
favorit hafif ve seri arabadır helede benzinli iken ucar araba
1300 motor olmasi o arabanın kasanında ona göre degerlerinde olmasidir.
ben gecen yazın arabayı aldıgımda sakaryadan erzuruma 170 tl yaktım ve şok olmuştum yanlışmı hesapmı ettim cebimden cıkan parayi diye baya düşünmüştüm:)
ben arabanın bakımın hep yaptırırım LPG ayarını bilgisayarda yaptırırım arabaya bişi alıyorsam elimden geldigince iyisini almaya calışırım şimdiye kadar cıkma hiçbişi taktırmadım erzurumda olsun ispirde olsun 10 kişiye yakın arabayı begenip piyasalarını soranlar oldu buraya resim ekliyecemde bir türlü ekliyemiyorum
boyutlarla alakalı sanırım..
gazlı arabanın az yakma püf noktası yolda giderken gaz pedalının ayarını bulmaktır arabanın devrini buldunuzmu arabayıda gaza boğmadan gittinizmi sorun kalmaz
5. viteste inatla arabayı ciğ gaz yaktıracagımıza 4. vitesle o bogulan gazın yarısını yakıp arabayı devirli kullanmaktır
mesela takarız 5. vitese sonrada hızlansın diye gazı kökleriz araba gaz yedikce hızlanır o an araba devrini alacam derken arabanın yaktıgı yarısı ciğ gazdir ve cebinizden cıkan paradır..