Ellerine sağlık İrfan'cığım
Senin birkaç tane vardı sanırım böyle?
Ufak tefek işlerim vardı ama bu tip bir kitap TR'de ilk...
A'dan Z'ye biniş teknikleri, kıyafet sele-gidon ayarı, beslenme, antrenman, tamir
O kadar aktiviteye nasıl zaman ayırıyorsun abi Okul(iş), polisaj,pisiklet,çeviri,tezler,forumlar,yaşam vs...
İnsan sevdiği işe zaman ayırmalı bence :ok:
arabayı satınca ee bizde kaldık yarı yaya babam sağolsun. diğer yarısını onun sayesinde allediyoruz.opel bizi götürüyor.:D ben de bu aralar bisiklet araştırıyorum.elektrikliler nasıl bilmiyorum onlara bakacağım.bir elektriksizlere:D irfan hocamın nacizane fikirlerini alsak.300-400 civarı bir bisiklet bakıyorum.elektriklilerde 1200-1300 civarı ne dersiniz.
Eğer çok yokuş yoksa parkurunda, işe gidiş geliş için normal bisiklet al. Servis ağı itibariyle Bianchi al derim. Tavsiyem paranın yettiği en pahalısını alman. Ne verirsen o kadarını alırsın. Alüminyum gövde mantıklı olur, hafiflik lazım oluyor. Asfaltta bineceksen ince lastikli ve amortisörsüz bir şeyler düşünebilirsin.
elektrikli bisiklet nasıl oluyor bu arada:knp:
var oyle bı bısıklet elektrıklı enteresan garıp bısı bence gıder scooter alırım onun yerıne
Elektrikli bisiklet, senin pedal gücüne ek, aküden aldığı destekle arka dişliye takviye güç sağlayan ekipmana sahip. Akşam evde şarj ediyorsun
Özellikle yaşlılar, engelliler yurtdışında işe gidiş geliş için kullanıyor.