0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sendemi benim gibi arabasız kaldın abi:D
araba kapını önünde duruyodizimden ameliyat oldum arabayı süremiyorum daha:(
haberim yoktu abi çok geçmiş olsun
Bende gelmeye çalışıcam malum ameliyat oldum beni yolunun üstünden alabilcek birisi varmıki biraz yürüme zorluğu çekiyorumda yoksa 2 vesait yapıp gelicem
Ömer çok geçmiş olsun haberim yoktu ameliyattan. Senin evin Aydınlıkevler tarafındaydı sanırım. Gelecek arkadaşlardan güzergahı uyan veya yakın olan biri denk gelirse yardımcı olur inşallah. Seni de aramızda görmeyi çok isteriz :ok:
sağol ömerim bizim arabyı kullan gel yatıyo 1 haftadır
Ayıp ettiniz ben Ömer'i İstanbuldan Ankaraya gelip alır bırakırım buluşmanın oraya:++::++: ya şaka maka İstanbul'dada buluşma yapın ya valla şu 2 gün boşum sonra full tempo çalışma :++: zar zor gelirim olursa arada katılırım yani Ankaraya gelme imkanım olsa hiç durmam düşünmem bile ama işte :++::++::++:
sağol Göker abim evet abi aydınlıkevlerde oturuyorum doğru hatırlıyorsun :ok:inşallah yoksa en azından sıhhıyeye kadar gelirim otobüsle ordan dolmuşa atlar gelirim biraz yorulurum o kadar
sağol abi ama emanet arabayı sevemiyorum çok zorda kalmadıkça abi ne olur ne olmaz daha profesyonel şoför olamadım:D
olda gel arkadaş
söylemen bile yeter abi sağolasın senide aramızda görmek isteriz :ok:yeni arabayı test etmiş olursun kaptır gel otobandan