0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pcye bağlamak zor iş al bir 5+1 bak keyfine Z5500 mesela 400 lira ama 550 wat RMS Not: 1200 wat pioneer bass vardı bendede 550 watt tisler bomba bi ses çıkıyodu ama işte parazit sorunu vardı hep bende cıvvvv şeklinde bi ses sesi açınca duyulmuyo gerçi ama kaliteli bir ses için güzel bir pandizot şart bana gürültülü gelmeye başlamıştı şimdi Fabia da açıyorum kralturk tıngır mıngır sakin sakin ooh be hayat varmış diyorum
donanım haber benım sevmedıgım forumlardan bırısı, çok karışık hayatımda hıc uye olmadım fakat çok yararlandıgım google aracılıgı ıle bır forum. bır bakıyım araştırıyım çok teşekkurler arakdaşlar
donanım habere küfür ettirtmeyin şimdi en sinir olduğum forumlardan birisi ne kadar amele varsa oraya toplanmış sanki.benimde üyeliğim vardı 3 ay oluyo sildim.hiçbişey yok ki arkadaş:++: hele o pc tartışmaları ve otomobil tartışmalarına birşey demiyorum:++: vwciler le renocular girmişti birbirine valla hönk diye bakıyodum. çocukça şeyler çok bilgiye gelirsek bilgi yönünden süper işim düşüyo bilgi için :D:++: