škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Subwoofersızlık beni deli edecek

D B K · 33 · 11138

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı D B K

• Detailing e Dönüş..
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.tugber.com
arkadaşlar, aracımda 1000 lık subwoofer var. fakat arac suanlık bende degıl ve bir sure daha olmıyacak. Artık şarkılardan zevk alamaz oldum. arabada ki 1000lık JBL subwoofer ı söküp bilgisayarıma bağlamak istiyorum sizden yardım beklıyorum :) bilgisayarıma baglamak ıcın neler gereklı ? yada baglayabılır mıyım bılgı beklıyorum :)

Çevrimdışı LiLPlayya

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Bağlayabilirsin. Amfi ve güç kaynağı gerekli
Bağımlılıklarım  var : içki, sigara, aşk, gerçeküstü, akıldışı ! Arada bir de nefes  alıyorum. O da fena sayılmaz...

Çevrimdışı bekoo

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
12 voltluk bi adaptör gerekli ve araçtaki gibi anfi gerekli net ses için

Çevrimdışı G.Antep Şubesi

• Kötü Caddy
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
donanimhaberde "evine tesisat kuranlar klubü" var oraya bir sor bence

Çevrimdışı D B K

• Detailing e Dönüş..
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
donanım haber benım sevmedıgım forumlardan bırısı, çok karışık hayatımda hıc uye olmadım :) fakat çok yararlandıgım google aracılıgı ıle bır forum. bır bakıyım araştırıyım :)
çok teşekkurler arakdaşlar :)

Çevrimdışı serkan35

• Leoncu
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
aynen öyle o sese alışınca bir daha müzik dinleyesi gelmiyor insanın rovera sığmadığı için bende bağlatamadım evde kuzu kuzu yatıryor bassım

evede bağlanabilir ama güç kaynağı lazım, komşular bu duruma neder bilemem ama :D
Rover 220 Turbo
2011 Ford Connect

Çevrimdışı aliergun

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.hobbyrc.com
12 volt güç kaynağı ile aküyü sürmen lazım. Ve tetiklemesini yapman lazım.
daha sonra kulaklık çıkışını rca ya çeviren kablodan temin etmelisin.

pc çıkışını rca olarak anfiye girdikten sonra iş tamamlanıyor :) idareten boyle kullanabilirsin. fakat  alıcağın güç kaynağın en fazla 10 amper olur. net bir bass sesi  duymak istediğinde güç kaynağı kesebilir.

Çevrimdışı D B K

• Detailing e Dönüş..
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
komşular sıkıntı cıkarıcaktır ama bıraz kısık dınlerız fakat bıraz bass seviyesi yuksek gelır hıc degılse sarkıların..  arabadakı gibi titretmesede. bazen çok güzel vuran şarkılar oldugunda kesınlıkle dıyorum kı, yok yok ben gidiyim bi tane daha 1000 lik taktırıyım dıorum :D arabadakı ınsanlar karşı çıkıyorlar bununla başımız sısıyor 2.yi istemıoruz dıye, genelde arka tarafta oturanlar şikayet ediyorlar :)
tam olarak 6-7 gundur kontak acmıyordum. benım gibi biri için 1 hafta arabasına bınmemek çok acayip ve özlem dolu birşey. Aracımda en çok özlediğim şeyin subwoofer'ın olduğunu anladım :)

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
pcye bağlamak zor iş al bir 5+1 bak  keyfine Z5500 mesela 400 lira ama 550 wat RMS :)

Not: 1200 wat pioneer bass vardı bendede 550 watt tisler bomba bi ses çıkıyodu ama işte parazit sorunu vardı hep bende cıvvvv şeklinde bi ses sesi açınca duyulmuyo gerçi ama kaliteli bir ses için güzel bir pandizot şart :) bana gürültülü gelmeye başlamıştı şimdi Fabia da açıyorum kralturk tıngır mıngır sakin sakin ooh be hayat varmış diyorum :)
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2011, 21:42:11 Gönderen: gokcen59 »
-------------------------------------------------

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: gokcen59;189926
pcye bağlamak zor iş al bir 5+1 bak  keyfine Z5500 mesela 400 lira ama 550 wat RMS :)

Not: 1200 wat pioneer bass vardı bendede 550 watt tisler bomba bi ses çıkıyodu ama işte parazit sorunu vardı hep bende cıvvvv şeklinde bi ses sesi açınca duyulmuyo gerçi ama kaliteli bir ses için güzel bir pandizot şart :) bana gürültülü gelmeye başlamıştı şimdi Fabia da açıyorum kralturk tıngır mıngır sakin sakin ooh be hayat varmış diyorum :)
katılıyorum abi z5500 ana istediğini verir abim eve direk z5500 bağlat o zaman gör sesi bası biz media markt ta 30. kademeyi açtık millet kulağını tıkamaya başlamıştı :D toplam 100 kademe galiba çünkü daha bayağı vardı çıkacağı level
SKODA FAVORIT 136L VRS

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bendede s220 var ufacık birşey ama kimi 5+1 lere taş çıkarıyo ibiş :D ev ses sisteminde Logitech i tek geçerim
SKODA FAVORIT 136L VRS

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Abi bende Creative A500 var.
Arka kapağı söküp etrafına silikon döndüm,hava kaçırıyordu ordan,bası bozuyordu.
Arkadan ayar düğmesinden sona alıyorum,bide Winamp EQ'dan bassı %85 yapıyorum,kısık seste gayet tatminkar:)

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: D B K;189854
donanım haber benım sevmedıgım forumlardan bırısı, çok karışık hayatımda hıc uye olmadım :) fakat çok yararlandıgım google aracılıgı ıle bır forum. bır bakıyım araştırıyım :)
çok teşekkurler arakdaşlar :)
donanım habere küfür ettirtmeyin şimdi en sinir olduğum forumlardan birisi ne kadar amele varsa oraya toplanmış sanki.benimde üyeliğim vardı 3 ay oluyo sildim.hiçbişey yok ki arkadaş:++: hele o pc tartışmaları ve otomobil tartışmalarına birşey demiyorum:++:   vwciler le renocular girmişti birbirine valla hönk diye bakıyodum. çocukça şeyler çok :) bilgiye gelirsek bilgi yönünden süper :D işim düşüyo bilgi için :D:D:++:
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodam_1985;189940
donanım habere küfür ettirtmeyin şimdi en sinir olduğum forumlardan birisi ne kadar amele varsa oraya toplanmış sanki.benimde üyeliğim vardı 3 ay oluyo sildim.hiçbişey yok ki arkadaş:++: hele o pc tartışmaları ve otomobil tartışmalarına birşey demiyorum:++: vwciler le renocular girmişti birbirine valla hönk diye bakıyodum. çocukça şeyler çok :) bilgiye gelirsek bilgi yönünden süper :D işim düşüyo bilgi için :D:D:++:

Çocukluğumun sitesidir yaş 17 ama 2006 dan beri üyeyim oraya sen hesap et bende donanım bölümünde tavsiye veriyodum sonra kızdırdılar bıraktım kimseye yazmıyorum :D

Bass konusuna gelirsek satardım ve Z5500 alırdım binanın temeline kadar sallardım :D

Çevrimdışı D B K

• Detailing e Dönüş..
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
z5500 ın fıyatlarına baktım 650-700 tl lık birşey bu kadar iyimi hakıkaten yaw benım arabamdakı tesisatım bunun 3 te biri :D