škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Subwoofersızlık beni deli edecek

D B K · 33 · 11157

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Bi tane var Home Theater mıdır nedir, Plazma almanın hevesinnen kurduydum, okula gittim geldim anam sökmüş :++: Ne bu kafa beyin bırakmıyo zınn zınn dediydi :D

Bende Subwooferlı zamazingoları bi çuval hoparlörünnen geldim bilgisayara bağladım, kadın haklı vallahi, bass kulağını az büküvereyim hele, sandalyemi geri geri ittiriyor, 6 hoparlör çok çok kâfi geldi bana, bass hep kapalı.

Arabadada düşündüm, arkaya iki hoparlör ekledim Pioneer, 6 hoparlör oldu fazlasınnan kâfi, kendi bassı bile kapı cebindeki zımbırtılara halay çektiriyor.

Bazı apache kardeşler var, araba geçerken zınnnn zınnnn o ne la? Şarkı duyulmaz ki :++:

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
ya ben s220 leri arabaya bağlasam nasıl olur acaba ??
SKODA FAVORIT 136L VRS

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: D B K;189961
z5500 ın fıyatlarına baktım 650-700 tl lık birşey bu kadar iyimi hakıkaten yaw benım arabamdakı tesisatım bunun 3 te biri :D
Onun birde 2+1i var arkadaşımda vardı dolabın kapıları açılıyodu basstan yani 5+1inde 550 watt RMS çok kuvvetli bir güç BOSSE zaten çok pahalı Logitech kaliteli sistemdir şiddetle tavsiye ederim arabadaki tesisat mideni bulandıırır konumuna getirebilir ama olsun :)
Ama ben derimki şöyle bişey yap kapıdakileri sök BOSSE taktır arkalara ve önlere bak işte o kaliteli ses nasıl hoşuna gidicektir bagajınada 100 litre kazandırır Bingo! :ok:
-------------------------------------------------

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;189966
Bazı apache kardeşler var, araba geçerken zınnnn zınnnn o ne la? Şarkı duyulmaz ki :++:
Onun için bagaja izalasyon döşediklerini biliyomusunuz adamların dünyası titremek olmuş, :haha: bazen ben sesi fazla açtığımda arabaya konsantre olamıyorum devir saati yol bilgisayarı falan aklımdan gidiyo arabanın tepkisine göre vites atıyorum hoop noluyoz kısıyorum hemen. Tehlikeli !!! :kork2:
-------------------------------------------------

Çevrimdışı aliergun

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.hobbyrc.com
evde z5500 kullanıyorum. Gayet başarılı bir sistem;)

Çevrimdışı D B K

• Detailing e Dönüş..
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.tugber.com
Alıntı yapılan: hakanerdogan;189966
Bi tane var Home Theater mıdır nedir, Plazma almanın hevesinnen kurduydum, okula gittim geldim anam sökmüş :++: Ne bu kafa beyin bırakmıyo zınn zınn dediydi :D

Bende Subwooferlı zamazingoları bi çuval hoparlörünnen geldim bilgisayara bağladım, kadın haklı vallahi, bass kulağını az büküvereyim hele, sandalyemi geri geri ittiriyor, 6 hoparlör çok çok kâfi geldi bana, bass hep kapalı.

Arabadada düşündüm, arkaya iki hoparlör ekledim Pioneer, 6 hoparlör oldu fazlasınnan kâfi, kendi bassı bile kapı cebindeki zımbırtılara halay çektiriyor.

işte o zınnn znnnnn diye geçenlerden biriyim :++::++: ama apache degılım :++: lütfen yani :++::++: ama arkadaşlar subwoofer hastalığı da bizlerin detailing hastalığı gibi birşey :) tadan bırakamıyor..

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: D B K;189961
z5500 ın fıyatlarına baktım 650-700 tl lık birşey bu kadar iyimi hakıkaten yaw benım arabamdakı tesisatım bunun 3 te biri :D

Go to youtube diyorum :D

[YOUTUBE]ySJkJsp3cIE[/YOUTUBE]

Yeterli heralde :( <<<<:D

Çevrimdışı G.Antep Şubesi

• Kötü Caddy
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bagajda iki tane efsane Pio6988 (250w,eski tesisatçılar iyi bilir:) bir tane de PioTS-500 woofer var.
Acayip keyifli oluyor :D

Çevrimdışı D B K

• Detailing e Dönüş..
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.tugber.com
Alıntı yapılan: kadir_;190090
Go to youtube diyorum :D

[YOUTUBE]ySJkJsp3cIE[/YOUTUBE]

Yeterli heralde :( <<<<:D

şaka yapıyor olmalısın :D pekı bu 550 wat arabadakı 1000 :D arabadakını eve baglasam dolap yıkılır mı ? :D çok ıyıde onu alamam ya bi müzik için 700-800 verılmez düşüncesindeyım :D

Çevrimdışı kadtas

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
1000 watt kabaca söylenmiş bir güç birimidir.. z-5500 ' de 505 RMS güç vardır, tabi bunun hepsi subwooferda değil ;)

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Benim ufak s220 bile oldukça güzel bass vuruyo yollayım bi video şimdi çektim daha 5800 la :D http://www.youtube.com/watch?v=5GtZomhtA2Q
SKODA FAVORIT 136L VRS

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: BURAK MYSTERİO;190324
Benim ufak s220 bile oldukça güzel bass vuruyo yollayım bi video şimdi çektim daha 5800 la :D http://www.youtube.com/watch?v=5GtZomhtA2Q
iyi iyi valla baya iyi bass var:++::D:D
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2011, 20:42:10 Gönderen: skodam_1985 »
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah

Çevrimdışı ''V/RS''

• Felicia 1.6 MPI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: skodam_1985;190337
iyi iyi valla baya iyi bass var:++::D:D
dalgamı geçiyon harbimi abi :rock1:
SKODA FAVORIT 136L VRS

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: BURAK MYSTERİO;190340
dalgamı geçiyon harbimi abi :rock1:
harbi diyom ya s220 ye göre baya iyi bass var
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah

Çevrimdışı aliergun

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.hobbyrc.com
Alıntı yapılan: D B K;190161
şaka yapıyor olmalısın :D pekı bu 550 wat arabadakı 1000 :D arabadakını eve baglasam dolap yıkılır mı ? :D çok ıyıde onu alamam ya bi müzik için 700-800 verılmez düşüncesindeyım :D

watt genelde rms değerinin 2 katıdır.

550 rms ortalama olarak 1100 watt a denktir.  yani arabadaki basstan daha kıymetli bir sistem :)