Herkese benden Selam,
Bugün okuluma gittim,Ayağım kötü iltihap kapmış dolayısıyla atladım arabaya yoldan arkadaşlarımıda aldım. Tüketim tamamen şehir içi,
E-5te bir trafiğe yakalandım hiç sevmiyorum şu yolu ya. Toplam ne kadar arabada durmuşum çözemedim sizler yardımcı olursunuz ama tüketimi sürekli takip ettim sürekli dur kalk vaziyetteydik bana göre yeni 1.6 dizel bir araba için güzel tüketim elde ettim. range rover ile bir rolling maceramızda oldu ben 80km hızla falan gidiyorum dat dat kornaya basıyo 2-3 tane bayan benim araba full arkadaşlar içersi,cevap verdim,hafif yokuştu yol aniden boşaldı 5ten 4e atıp dipledim koltuğa yapıştım kafa kafaya gittik sonra trafik tekrar başlayınca el salladım
Neyse konumuza dönelim bugün hava berbattı güneş var ama soğuk camı açıyorm soğuk hava çarpıyor kapıyorum içerde güneş vuruyor yanıyoruz
Buyrun bu evin kapısının önüne geldiğimde durup çektiğim fotoğraflar toplam 90km gitmişim.
Burda sanırım 3bucuk saat kullanmışım arabayı ?
Bunu anlamadım 90km hız galiba ortalama hızım
Bunu hiç anlamadım 12de çalıştırdım arabayı desem 11bucukda çalıştırdım
Bumu acaba ortalama hızım
Okuduğunuz için değerli vaktinizi ayırıp sorularıma cevap verenlere şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum