bu tür bişey banada oldu, talimatım olmadan benim hesabımdan otomatik olarak, bir şeylere havale yapılmış. işte sağlık sigortası 25 tl, şu policesi 10 tl, vs gibi. aradım söylendim. dedim benim talimatım olmadan nasıl yapabiliyorsunuz böyle birşeyi falan, hemen tuğber bey bir karışıklık olmuş en kısa zamanda düzeltip paranızı hesabınıza ekleyeceğiz denildi ve öylede oldu. takip etmesek kim bilir ne kadar daha gidecekti..
ama şunuda söyleyebılırım kı. garantı bankasını tek geçerim (internet bankacılıgı olarak)
kart olayına gelince, annemin kullandığı 3 tane kart var dogru düzgün, fakat kullanılan kart sayısı bu olmasına ragmen en az 6-7 kart var, neden kapattırmıyor anlamış degılım.
kullandıklarından birtanesinde, hemde aktif kullanılan bir kart ta gelecek ayın kart yenılenmesı tarzında birşey ıcın 40-45 tl para cekılmıs yada cekılmemısde bılgılendırme verılmıs tam emın degılım. annem müşteri hizmetlerini arayıp ben bunca senedır kartınızı aktif bir şekılde kullanıyorum ve siz benden kart parası mı talep ediyorsunuz, bana kartı iptal etmem için gerekli birimi baglarmısınız dedi
hahahha
direk geri adım
ve tabı kı kart parasını vermedık. Nedense annem abım falan bu kart parası olayına uyuz oluyorlar
Garantı bankasıyla ılgılı olarak bir başka soyleyebıleegım. Benim babam 2005'te vefat etti, Mekanı cennet olsun, Nur içinde yatsın ve babama 2007 yılındada babama aıt kart çıkarmışlar daha dogrusu kart yenılenmesı. ve bız baya ugrasmamıza ragmen oncekı kartını ıptal ettıremedık. etmedıler yanı. sonrasında bızden o gelen ama bızım almadıgımız 2007 dekı kartın parasını odememızı ıstedıler. bızde odemedık, ardından gene bir kavga telefonu ki bu tür müşteri hizmetleriyle bu konuşmaları yapacaksanız, sakin geçmesi imkansızdır
bize denilen kart parasını ödeyin ıkısını bırden iptal edelim olsun bitsin. Annemde halıyle kızmış bir şekılde parasından dolayı degıl, fakat ınada bındı bu iş ben odemıyorum ne yaparsanız yapın, denıldı. Çünkü ölüm ilanı ile birlikte bankaya gittik kapattırmak için hepsi ellerinde var. sonra daha üst mercilerle yapılan görüşmede haklı bulunduk netıcede ellerınde ölüm ilanı var ve bizim iki kartımızda para vermeden kapatıldı. Garanti ile bu sorunları yaşadık
fakat ben hala garantı bankası kullanıcısıyım
ınternet bankacılıgı bence en genış yelpazeye sahıp olan bankalardan biri