O dediklerin ufak araba.
Rio daha mı büyük diyorsun?
Biraz inceledim, kia'nın yeni imajını rio'ya da biraz uygulamışlar. En azından ön panjura falan.
C3 de olabilir Ilker hocam.
33'ten başlıyor...
Fabia I ise sandero yüksektir ama Fabia II ile yükseklikleri aşağı yukarı aynıdır diye tahmin ediyorum belki Fabia II daha bile yüksektir tavanı malum
Abi Seat showroom'una 1.2 tdi geldiyse o düşünülür Fabia 1.6 tdi yüksek fiyatı biraz ama kaliteli araba sonuçta, siz daha iyi bilirsiniz tabi bir kardeşinizin fikri
Bence de 1.6 TDI iyi fikir fakat hocamız fazladan 7 bin tl çok diyor.
Ambiante dynamic güzel bir donanım aslında tatmin eder fakat 1.2 TDI ile gelse tadından yenmeyecek, en azından 30'a yakın bir fiyatı olursa.
Bana kalırsa Fiat Linea düşünülebilir (sevmediğim araba ama fiyatına göre iyi gibi)
yada Hakan'ın dediği gibi Hyundai Accent Era
hem bu arabalar geniş arabadır getze yada i20 ye oranla
Linea benim de sevmediğim bir araba, başkasına vesile olmak istemem doğrusu... Evo düşünülebilir ama o da fiyat engeline takılıyor.
benim de ilk göz ağrım accent era var, kullanırım sıklıkla. 1.4 benzinli 97 hp. dizeli 1.5 110 hp. performansı mükemmeldir. ayrıca aracın malzemesi de gayet kalitelidir. sac kalınlığı, iç toprpido plastikleri, zemin, tavan vb. sakın tipine aldanıp dandik sanmayınız. ayrıca parçaları çok makul. tampon boyasız 50 tl orjinal. arka farlar 40 tl. önler 65...
dizel düşünüyorsa fiyat performans olarak alınabilir bir araçtır.
6 aylık vergisi 347 tl. servis bakım fiyatları da gayet uygundur.
Orjinal parça fiyatları baya uygunmuş...
Arkadaşlar 1.2 dizel baya zor ve 1.6 dizel az sayıda 1.2 Tsi Fabialar Marttan sonra anca gelme ihtimali varmış haberiniz olsun.
İyi forumlar.:ok:
Bilgiyi nereden aldınız? Yani şu an 1.2 TSI alacak olsak yok mudur?
Veya bir başka bakış açısıyla yeni motorlu fabia'da kıtlık mı var?
DACiA aklıma gelecek son arabadır üstelik 26000TL :hanz:bence 26000 sıfır da olsa bu arabaya haram:sopa: ikinci el az kullanılmış bişeyler daha iyi olabilir ama dacia tam anlamıyla havaya atılmış para demektir bence!İllaki sıfır isteniyosa 2-3 bin tl daha verilip donanımlı bir araç alınması daha mantıklı ...hatta kesinlikle en doğrusu:adm::adm::ok:
Benim düşüncem de, tamam 26-30+ arasında 4+ bin tl fark var ama 26'lık arabaya da verilen 26'ya değmeli, az para değil. Şahsen 26'ya içime sinmeyecek araba almaktansa 30 küsürü bayılıp sabahları daha mutlu uyanmak daha hoş geliyor. Parasıynan aldık der insan hiç olmazsa.
bence de corsa 31.500 e sattılar 111. yıl versiyonunu aralıkta, en dolusu yani.. şimdi de sanırım 33 küsürlere alınır...
corsa nın motorunun sahibi olan fiat markası da düşünülebilir, dacia ya kıyasla yani, yoksa fiat ta düşünmezdim ben olsam ama ikisinden hangisi dersen punto evo derim...
dacia ya gerçekten gerek yok bence..
Corsa'da şu an 1.3 CDTi Enjoj 111.yıl 34 lira, essentia c'mon 32300 lira. Opel bayileri pazarlığa gelir mi?