Gerçekten güzel zaman geçirdik, herkesin kendine göre bir yoğunluğu, sıkıntısı var...bu tür muhabbetler adamın içini açıyor...
Özkan ve ben ayrı zamanlarda arabaları toslayıp, kaskonun anlaşmalı olduğu bu yerde yaptırdık, servise gitmememizin nedeni kaskonun kiralık aracı 7 gün ile sınırlıydı, burada sınır yok, 2 ay da olsa araç kullandırıyorlar.
Güzel muhabbet döndü, Özkan lastiğinin onarımını, ŞahinAbi silecek değimini yaptırdı.Ben seyrettim, aramızda birçok arkadaşı, ama özellikle Hakan'ı çok aradık, rehberim uçtuğundan çağıramadık ne yazıkki...
Fabia1 makyajlı kasa için bir özellik daha öğrendim, Uzaktan açma-kapaması arızalı orjinal anahtar için gittiğimiz anahtarcıda sustalı model alayım dedim, bagaj açma butonunu destekleyen ECU sayesinde kapılar kilitli iken bagajın sadece kilidini değil, kendisini de açtığını öğrendim.Hemen aldım tabii...Tavsiye ederim...
Bir dahaki buluşmada görüşmek ümidiyle...
Güzel olmuş gelenlerin ayağına sağlık:)
mekan neresiydi
ekibi özlemişim yav..3 sigaraşörler.
Havalar düzelsin seni de bekleriz...Ben de sigara içiyorum ya anla artık durumumu...
Hani kolekşın pert değil
Engin Abi cigarada içmezdi
Kolekşını kurtardık pertten...onun gazına sigaraya başladım...
bu aralar kaza istatistiğim kabardı, efes yerine içiyorum bu sigaraları, ne yapalım...