Öğlen mavişi yıkamak için malzemelerimi kapıya götürmüştüm.Aracın dışını köpükleyip yıkayacaktım.İlk köpüklemeyi yaptıktan sonra ikinci köpüklemeyi yapacaktım.Ama köpük şampuanı almak için eve indim ve çıktım o anda çantamın olmadığını farkettim.!! Aslından öncesinde bir kere daha ev inmiştim.Sanırım o anda çalındı.Ama ben farkedemedim.
Önce yürüyerek gördüğüm eskicileri takibe aldım.Ardından eve geldim, corsa'ya binerek babamla aramaya çıktık.Gördüğümüz çuvallı çöp toplayıcı çocukları durdurup çuvallarının içine baktık ama çuvallık çoçuklardan 2 tane görebildik.İkisinde de yoktu.Babam zaten Emniyetçi olduğundan arabadan inip çocuğun veya eskicinin malzemelerinin içine bakmak ilginç oldu
Sivil polis gibi hissettim bir an
Gidiyoruz gördüğümüz eskicinin önüne kırıp inip arabadan eskilerini karıştırıyorduk.Ama bulamadık.Bezleri sokağın köşesine atmışlar.Mikrofiber bezleri beğenmediler sanırım :++:
Ama içindeki malzemeleri ne yapacaklar çok merak ediyorum.Oysaki hiç bir işlerine yaramayacak.Anca çanta belki..Çantanın içinde hepsi olmasada yinede önemli malzemeler vardı.
New car smell
Ultimate quick detailer
AG shampoo
Fırçalar
Süngerler
Kil ve detay spreyleri
Plast RX
Meg trim detailer
AG plastic yenileyici
vs vs.. daha çok varda aklıma gelmedi şu an..
Allah'tan collinite wax'ım evdeydi
Birde köpük aparatını götürmemişler.Birde basınçlı yıkama makinasını...
Ama bir yakalasaydım çalanı, artık elimden zor alırlardı.Tabi önce mybaba bir güzel pestilini çıkarırdı..
Çanta böyleydi
ve aynen böyle asılıydı..