Biz arabayı aldığımız da Renault bayisi fullettirmişti artı ilk bakım ücretsizdi
Reno baba, objektifiyet konuştururum, hepsine gittik baktık, tanımam üzerlerine, adamların TR pazarındaki gücü kudreti almış başını gidiyor, Allah yürütmüş ileri, en güzelce, en adabıyla, en fayda max. otomobilleri en profesyonel satış temsilcileriyle satan firmadır, çok netim.
VW'ye doldurmuşlar 90-60-90'ları kapı açmayı bilmiyorlar, Allah belamı versin Caddy'nin ters mandallı sürgülüsünü açamıyorlar, arabadan anlamıyorlar, Neziroğluna git bakiyim adamlar bırak kendi arabalarını, piyasayı ezbere biliyorlar, eğitmişler belli, Sport Tourer başında tartışıyoz, adama Octi dedim, 210.000'deki olayına kadar biliyor trigerini. Daha Skodaya git bilmezler :++:
Sora dedim ya Mehmet Abi, sen İktisat mezunu musun, lise terk dedi, demek ki üniverste okuma falan hikaye, marka güzel eğitmiş, tecrübe var. Zira bana çok mantıklı konuştu, arabanın donanımlarını yaratırken, kim bincek dedi, babam dedi oğlum biner, adam dedi ki ya çıkar navigasyonu, Ankara'da bilmediğiniz yer mi var lan sizin dedi, sanki her gün farklı şehre gidiyonda büyük iş adamısın dedi, aha baban emekli sen öğrenci, ne boşa para veriyon ded satış temsilcisi
Hırsız değiller abi Doğuş gibi, Renault bu ülkede binilecek tek markaymış ama geç anladık acemiliğimize geldi, bir daha ömr-ü hayatımda (Allah sen büyük söletme) Doğuş'tan yahut VAG'dan araba alırsam dünya alem bana kaysın. Terbiyesizlik diz boyu.