Dediklerinin hepsi lazım.
İki far alıcan, araban FL MKI Fabia ise delikli olan sis ızgarası alacan, röle alacan, sigorta alacan, elektriği bağlayacan, röle bağlantısı bilmen lazım, girişi, çıkışı, şasesi falan fişman, 85-86, 87-30 bağlantılarını doğru yapcan, ters bağlarsan anahtarı eritir hele arka sislerede bağlarsan far anahtarına getireceğin için mal kucağında patlar, bi sor servise o anahtara kaç isteyecek
He ama ben arka sislere bağlamadım zira arka sisi, haliyle ön sisleri yakman için tüm farları açacan kısaları neyin ki yoksa arka sisi yakamazsın, icabında saçma. Ön sis ön farı yakmadığın zaman daha randımanlı çalışır. Ondan ayrı anahtar çektim direksiyonun altına, 3 lira mı neydi anahtar, anahtarada elektriği kontaktan geçirerek verdik arabayı kapatınca sönüyor, açık unutma riskide yok, akünü ney mafişlemez.
İki far arasına şöle bi kablo lazım,
Röle ve sigorta için sana fikir verebilir. Akü sigortalarından al gitsin. (eski bağlantı bu yenilendi hepsi röle ney sigorta alayını sıfırladım)
Sorada böle yanar
Ben bu şekil yaptım yıllardırda kullanıyorum gayet memnunum, bana toplam maliyeti 100 civarı bişidi yamulmuyorsam, şimdi ne çıkar bilemem.