0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kadir lpg kiti ney daha hayatımızda ilk kez lpgli araç kullandığımızdan hiçbirşeyini bilmiyoz babam öyle biniyor bakımı vs. yapılacakmı bu lpgnin birde bana fazla lpg yakıyormuş gibime geliyor yani lpgde 30krş yakıyor benzinde 60krş yakar 2.0 motor araba 60krş yakarmı sana zahmet neyi değiştirirsek ne gibi değişiklikler olacağını yazarsan mesut olurum
Mercedes' te mi var yay?
...var abi 17lik jant var yay olmazsa leylek gibi olur aldığımız adam demişti
senin kullanımınla yapacağı tasarrufu hayal edebiliyorum abi :hanz:
Racing motorlar gibi 120 km de bir depo fullersin artık
Efe yakınlarda Bosch Car Service varmı?Varsa çek hacım oraya bi hafta sonu,baksınlar ne var ne yok.İşine gelirse yaptır,gelmezse yaptırma.
Yanılmıyorsam 30 binde bir filtresi değişmesi gerekiyor sen senede bir değiş genede 20 tl civarı fiyatı var.Zamanla enjektörler yağlanma yapıyor opetten gaz almanızı tavsiye etmem aygazın katkılı lpg si sağolsun batırıyo her şeyi ayı zamanda diğer katkılı gazlarda öyle.. Birde makinaya bağlanıp ayarlandı mı korkma daha bir şey olmaz LPG de 30 kr yakması normal bakım yapınca biraz daha aşağıya düşecektir sonuçta araba otomatik..
He hazır aldınız yani!:wnk:
niye nasıl kullandığımı gördün mü sen hiç? :rock1:
delillerimi ortaya döküyümmü :knp:
Burdan Ankara'ya gelmem 1,5 saat haberin olsun.. :rock1::rock1:
Kıptî' nin merdi şecaatin arz ederken sirkatin söylermiş.
Af buyur??
Bak Google' dan arkadaşım.:hih:
''padişahı parmaklayan soytarıya sebebi sorulunca valide sultan zannetim demesi'' Bu çıkıyor :D:D
:++::++::++::++::++: bu osmanlıca sözlüğüde ezberlememiz lazım yaw :++::++: adamlar küfür etseler haberimiz olmıyacak
Valla Uğur abimiz var Allahtan o zamanları iyi bilir o.. :rock1: