škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Geçte Olsa 200 Bin Kutlaması :)

kadir_ · 66 · 20307

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı gokcen59

• \"Keyif Adamı\"
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Farın içinde ama alt taraf çok boş geldi gözüme :D Plakalık iptalini sizlerdende bekliyoruz :)
-------------------------------------------------

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Plakalıntan önce farların açılıp temizlenmesi lazım eylül gibi muayne var babamın kafasına girip plakalarıda sıfırladık mı nisandada polisaj yapılacak tamamdır :D

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com

Çevrimdışı serhan

• VRS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.sahkanotomotiv.com
Maşşallah Kadir'im kazasız belasız bin araca.güzelde parlıyor..yav senin araba 240-250 bin yakıyor benimki niye daha fazla yakıyor anlamıyorum.. :hmm::hmm::hmm:
20V Turbo
Laurin&Klement..

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: serhan;192148
Maşşallah Kadir'im kazasız belasız bin araca.güzelde parlıyor..yav senin araba 240-250 bin yakıyor benimki niye daha fazla yakıyor anlamıyorum.. :hmm::hmm::hmm:

gaza basma şekilleri olabilirmi abi sebep :D

Çevrimdışı omer06

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: serhan;192148

Otomatik seninki bırakta o kadar yaksın :D He bide sen affetmiyon yapıştırıyosun sürekli ondanda olabilir :D

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: kadir_;191961
@Efe

Jant bende istiyorum ama babam pek sıcak bakmıyor hele seneye ehliyetim bir olsun o zaman ilgilenicem bu konulara aklımda O.Z racing in bi jantı var güzel durur diye umuyorum 17" lik bakalım :)

o janta bende hastayım :ok: heleki civiclere fena gidiyor ve aşağı yukarı çoğu arabaya agrasif bir hava katıyor :)

babanın orjinallik takıntısı varsa jantla hiç uğraşma :D çünkü ben mersoyu jantlı aldırdım ve canımı dişime taktım genede söktürmedim :D şimdi babamın dilinden kurtulamıyom :++: vay arabayı sertleştirdi,bu ne biçim jant,eğer iyi olsaydı fabrika koyardı vs.vs. her tümsekten sektiğimizde başıma kalkıyo :++: daha arabaya yay olduğundan haberi yok :haha: onu duysa beni öldürür :++::++: araba babanın eline geçmeyeceği zaman kafana göre yaptır :)

Alıntı yapılan: Gearbox;191980
kardeşim arkadaki caddy sizin mi? 220 bindeki mercedes daha yeni sayılır :)

evet arkadaki caddy bizim :) caddy'e biraz ata biner gibi bindiğimizden öyle görünüyor :++:

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: efe_38;192679
evet arkadaki caddy bizim :) caddy'e biraz ata biner gibi bindiğimizden öyle görünüyor :++:

caddy yakında eşekliğe terfi eder zaten topraam :D o bu değilde mersonun farlar ne zaman değişecek :D

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: efe_38;192679
o janta bende hastayım :ok: heleki civiclere fena gidiyor ve aşağı yukarı çoğu arabaya agrasif bir hava katıyor :)

babanın orjinallik takıntısı varsa jantla hiç uğraşma :D çünkü ben mersoyu jantlı aldırdım ve canımı dişime taktım genede söktürmedim :D şimdi babamın dilinden kurtulamıyom :++: vay arabayı sertleştirdi,bu ne biçim jant,eğer iyi olsaydı fabrika koyardı vs.vs. her tümsekten sektiğimizde başıma kalkıyo :++: daha arabaya yay olduğundan haberi yok :haha: onu duysa beni öldürür :++::++: araba babanın eline geçmeyeceği zaman kafana göre yaptır :)

Babamın janttan ve orjinallikten takıntısı yokta lastik yarılıp yolda kalırsak o zaman tepeme biner işte bakalım sneye araba elime geçsin ufaktan el atıcam :)

Alıntı yapılan: 06lkn66;192689
caddy yakında eşekliğe terfi eder zaten topraam :D o bu değilde mersonun farlar ne zaman değişecek :D

Onun bi farı ne kadardır allah bilir octinin xenon farının tanesi 1350 tl onunda 2000tl si rahat vardır 2 far 4 bin tl ohhh :D

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: kadir_;192702
Onun bi farı ne kadardır allah bilir octinin xenon farının tanesi 1350 tl onunda 2000tl si rahat vardır 2 far 4 bin tl ohhh :D

altında mercedes olan adama dokunurmu yaw:knp:

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: 06lkn66;192689

caddy'im yazık acıların bebesi :D mersonun farlar çokta kötü durmuyor be :hhh: durduk yere masraf açtırmayın adama :++: başta çok kirlenmiş duruyordu ama plastx sonrası sıfır gibi oldu :)

herşeyi ehliyeti almaya bağlıyom buda öyle olsun :hanz: ehliyeti alıyım mercekli farda taktıracam :++:

Alıntı yapılan: kadir_;192702

netten araştırdım baktım vs. orjinal mercekli farını bulamadım hele bir zamanı gelsinde olmazsa servisten getirtirim parasınıda babama :heyo::++::++:

Alıntı yapılan: 06lkn66;192713
altında mercedes olan adama dokunurmu yaw:knp:

heç dokunurmu ya :huh: kmde 30krş yakıyor diye içim yanıyo sen 4bin lira dokunmaz diyon topraam :++:
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2011, 20:49:48 Gönderen: efe_38 »

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: efe_38;192746
caddy'im yazık acıların bebesi :D mersonun farlar çokta kötü durmuyor be :hhh: durduk yere masraf açtırmayın adama :++: başta çok kirlenmiş duruyordu ama plastx sonrası sıfır gibi oldu :)

herşeyi ehliyeti almaya bağlıyom buda öyle olsun :hanz: ehliyeti alıyım mercekli farda taktıracam :++:

eniştemin babasında var bu mersodan mercekli far topraam iyibi fiyata anlaşırsak yazın ben onun farları indiragandi yaparım :++::++::++:zaten adam yaşlı farı yaksada gözler görmüyo farın gittiğini bile anlamaz

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: 06lkn66;192794
eniştemin babasında var bu mersodan mercekli far topraam iyibi fiyata anlaşırsak yazın ben onun farları indiragandi yaparım :++::++::++:zaten adam yaşlı farı yaksada gözler görmüyo farın gittiğini bile anlamaz

:adm::adm::++::++: