0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşşallah Kadir'im kazasız belasız bin araca.güzelde parlıyor..yav senin araba 240-250 bin yakıyor benimki niye daha fazla yakıyor anlamıyorum.. :hmm::hmm::hmm:
@Efe Jant bende istiyorum ama babam pek sıcak bakmıyor hele seneye ehliyetim bir olsun o zaman ilgilenicem bu konulara aklımda O.Z racing in bi jantı var güzel durur diye umuyorum 17" lik bakalım
kardeşim arkadaki caddy sizin mi? 220 bindeki mercedes daha yeni sayılır
evet arkadaki caddy bizim caddy'e biraz ata biner gibi bindiğimizden öyle görünüyor :++:
o janta bende hastayım :ok: heleki civiclere fena gidiyor ve aşağı yukarı çoğu arabaya agrasif bir hava katıyor babanın orjinallik takıntısı varsa jantla hiç uğraşma çünkü ben mersoyu jantlı aldırdım ve canımı dişime taktım genede söktürmedim şimdi babamın dilinden kurtulamıyom :++: vay arabayı sertleştirdi,bu ne biçim jant,eğer iyi olsaydı fabrika koyardı vs.vs. her tümsekten sektiğimizde başıma kalkıyo :++: daha arabaya yay olduğundan haberi yok :haha: onu duysa beni öldürür :++::++: araba babanın eline geçmeyeceği zaman kafana göre yaptır evet arkadaki caddy bizim caddy'e biraz ata biner gibi bindiğimizden öyle görünüyor :++:
caddy yakında eşekliğe terfi eder zaten topraam o bu değilde mersonun farlar ne zaman değişecek
Onun bi farı ne kadardır allah bilir octinin xenon farının tanesi 1350 tl onunda 2000tl si rahat vardır 2 far 4 bin tl ohhh
altında mercedes olan adama dokunurmu yaw:knp:
caddy'im yazık acıların bebesi mersonun farlar çokta kötü durmuyor be :hhh: durduk yere masraf açtırmayın adama :++: başta çok kirlenmiş duruyordu ama plastx sonrası sıfır gibi oldu herşeyi ehliyeti almaya bağlıyom buda öyle olsun :hanz: ehliyeti alıyım mercekli farda taktıracam :++:
eniştemin babasında var bu mersodan mercekli far topraam iyibi fiyata anlaşırsak yazın ben onun farları indiragandi yaparım :++::++::++:zaten adam yaşlı farı yaksada gözler görmüyo farın gittiğini bile anlamaz