škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

14 şubat için hediye tavsiyesi

Ziyaretçi · 232 · 50858

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vtec

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı Birkan

• German Engineering
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
karakalem fotoğraf yaptırmayı düşünüyorum ben bilgin olsun :)

\'10 Skoda Fabia

1.2 HTP 70 Classic Plus Candy White

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: mygokhan;192631
Bir kaç tane çikolata al, bir tanesinin dikkatlice içini aç, ısır azıcık ve içine not yazıp kapat.Sonra kıza ver.Not'ta şu yazsın, "hepsinin tadına baktım ama hiç biri senin kadar tatlı değil" :ok:

abi bittim buna yapacam mutlaka inşallah irfan hocamın dediği gibi ters tepmez:++::++::++:zaten alpellaların paketleri aç kapat şeklinde onlardan alırım geri kapatınca belli bile olmaz

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;192650
Her kadın ayrı bir vakadır, yine de "dikkat" diyeyim :)

Ben de çok çikolata yedim gençken :++:

inşallah yengeler girmiyodur siteye ara sıra :++::++:halimizi düşünemiyorum konuyu açtım diye sonra herkes bana bide :knp:

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Alıntı yapılan: 06lkn66;192687
inşallah yengeler girmiyodur siteye ara sıra :++::++:halimizi düşünemiyorum konuyu açtım diye sonra herkes bana bide :knp:

Evliğiliğim miladımdır :D

Öncesine yenge karışmaz, bilmez de :++:

efe_38

• Ziyaretçi
bence hiçbirşey alma topraam :++: ne gerek var,sevgililer günüymüş zartmış zurtmuş yalan onlar piyasayı oynatmak içindir o gün bir gül 5lira olur öbür gün 1lira :D bence böyle günlerde değil,hiç ummadığı bir günde hediye al şoke et :hanz::hanz:

Çevrimdışı kobak

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Efe doğru söylüyor, tanışma yıldönümü, evlenme yıldönümü bu gibi günlerde hediyeleşmek daha güzeldir bence. Sevgililer günü hikayesine kapılmayın bencede.

Biz evlilik yıldönümümüzde tatile çıkmayı tercih ederiz, doğum günlerinde hediye almışlığım olmuştur. Saat, pırlanta yüzük, kolye tarzı üzerinde taşıyacağı şeyleri tercih ettim bu güne kadar.

Bu arada şu alıntıyı paylaşmakta fayda var, Neyin ne olduğunu bilelim;

Alıntı
Her yıl 14 Şubat günü,birçok ülkede Sevgililer Günü olarak kutlanır.Kökeni,Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan
bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı
toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde
hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır. Valentine adlı Azizin -Rahibin- yaşadığı aşka sevgilisinin karşılık
vermemesi üzerine intihar etmiş ve kalbinin sevgilisine gönderilmesini vasiyet etmiştir.Bu olay üzerine bu aşk hristiyanlıkta
bayram olarak kutlanmıştır. Noel Bayramı gibi tüm dünyaya yayılmıştır.Aziz Valentin Günü'nün romantik aşk ile bağlantısı,
Orta Çağ'ın sonlarına doğru, o zamanki akımlardan kaynaklanmış ve bu gün, zamanla dinsel özelliğini yitirmiştir.1969
yılında dini takvimden de çıkarılarak dini anlamda kutlanması sona ermiştir.
Tam metin için tıklayınız.
« Son Düzenleme: 09 Şubat 2011, 20:54:40 Gönderen: kobak »

Škoda Superb Mk1 (3U)

Çevrimdışı byztckr31

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
ömer kardeş konu için öncelikle sana teşekkür ediyorum. :) daha sonra mesajlarını keyifle okuduğum abilerim arkadaşlarıma teşekkür ediyorum baya güldüm :D işin vahim tarafı bende aynı sancı içerisindeydim ama özellikle gökhan abi ve irfan abiden gayet yaratıcı fikirler çıkmış değerlendirmeye alıyorum hemen :D
\'11 Focus Titanium TDCI 109ps Fırtına Gri

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Birde 14 şubat günü aynı zamanda kandil :)
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

efe_38

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: mygokhan;192767
Birde 14 şubat günü aynı zamanda kandil :)

ahanda olaya ayrı bir boyut geldi :++::++: bence en güzeli alıp camiye götürmek :D :D bir ömür unutulmayak bir jest olur :haha:

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: efe_38;192771
ahanda olaya ayrı bir boyut geldi :++::++: bence en güzeli alıp camiye götürmek :D :D bir ömür unutulmayak bir jest olur :haha:

Mübarek bir gün, kandil deyip bazı faaliyetlerden feragat edilebilir, ekonomik olabilir isteyen için  :++::++:
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: lrfan;192732
Evliğiliğim miladımdır :D

Öncesine yenge karışmaz, bilmez de :++:

bilmediğinden olabilirmi hocam:++:

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: efe_38;192737
bence hiçbirşey alma topraam :++: ne gerek var,sevgililer günüymüş zartmış zurtmuş yalan onlar piyasayı oynatmak içindir o gün bir gül 5lira olur öbür gün 1lira :D bence böyle günlerde değil,hiç ummadığı bir günde hediye al şoke et :hanz::hanz:

yok topraam dün yedi buçuk bayıldım güle yazında aynıydı:D

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: mygokhan;192775
Mübarek bir gün, kandil deyip bazı faaliyetlerden feragat edilebilir, ekonomik olabilir isteyen için  :++::++:

kapalısın utanmıyonmu sevgililer günü kutlamaya git camide namazını kıl diye kovuyummu :hanz::hanz::hanz:

06lkn66

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Sertan_c;192630
elbette ki hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah da, senin de dediğin gibi artık birçok şeyi aşmış olmalısınız onca zamandan sonra.... geçen yılki gibi, orjinal ve onu daha fazla mutlu edebilecek ama maliyetsiz bir hediye... manevi değeri daha fazla olacak bir hediye yani... bu kız milleti öyle bişeydir ki, iphone4 alırsın 12 taksitle, daha taksitleri bitmeden unutur gider, ama yolda yürürken dalından bir çiçek kopartıp verirsin beklemediği bir anda, o dandik çiçeği 20 yıl sonra unutmaz sana der ki "hatırlıyor musun bu kurumuş otu bana sen vermiştin 20 yıl önce, bunu verirken ne demiştin söyle bakıyım" diye de senden de hatırlamanı bekler... :)
her hediyeyi seni seviyorum diyerek veriyimki ilerde ansızın sorarsa cevabım hazır olsun:++::++: