haklısın Can zaten şekle semale hiç bakmam.kimse alinmasin ama hani millet çıkıyo birbiriyle cafe fln iyi hoşta ben bu olaya inanmiyorum daha yasim onsekiz yani öyle kültürel bi birikime ulaşmış değiliz.yani karsindakiyle paylasabilecegin fazla bi konu yok.gidecen bi yere oturcan bak bakabildigin kadar.bunlar biraz bana boş degilde eksik şeyler gibi geliyor.olayım birazda bunlar alakali galiba.tabi bunlar benim kendi fikrim.ben böyle düşünüyorum diye gerçek de böyle olmak zorunda değil.
Gerçek eşini bulunca,anlıyorsun zaten yaşadıklarınızdan,hareketlerinden,hissettiklerinden.
Beni kessen girip kalabalık bi cafeye felan oturmam,kalabalık yerleri sevmem.Sakin yerleri severim,oda bana saygı duyar,ne istersem onu yapar.Kendiside benle aynı düşünür gerçi,o yüzden sorun yok.Bende inanmıyorum yani senin gibi,boş geliyor.
Ama paylaşılacak birşey yok demen kısmen doğru değil.O kadar çok şey var ki paylaşılacak,insan anneisine babasına anlatamadığı şeyleri ona anlatıyor.Üzüntünde,sıkıntında yanında oluyor,mutluluğunda seninle seviniyor.
Ben kendimden örnek verecek olursam gerçek anlamda ruh ikizimi buldum diye düşünüyorum.Geleceğe dair planlarımız olsun,birbirimizin sağlığı açısından girdiğimiz çaba olsun insan mutlu oluyor.Geleceği düşünmeyen kız/erkek karşısındakinin sağlığını,derslerini vs önemsemez zaten.
Kısacası yaş 17-18-19 da olsa,çok şeu var paylaşılacak.
Tek sorun adam gibi birii bulmak.Ya içi güzel,dışı sana güzel birini bulur,mutluluğun tadını yaşarsın,ya da içi fesat dışı güzel brini bulur ömrünü yersin.İkiside olan yokmu,var tabi ama açıkçası oda bana gelmez.Hele bu kıskançlıkla:)
Elbet birgün çıkar karşına düzgün biri,o zaman anlarsın dediğimi zaten:ok: