0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
16 valf Turbo hangi arabadamı var? Ahada imzamdaki araçta var
Ben benim arabaya diyorsun sandım da onun için sordum..benimki 20 V olunca kaale almam öyle arabaları..sen msne gelsene konuyu bitriyoruz burda.. bi ifadeni alıyım ben senin orda.. Hatta pazar günü gel Edirneye gidicem ciğer yemeğe.. Kınalıdan sonra araba falan yok bi gidelim senle..
Bende gelcem la benide bekliyin :D:D:D Kınalıdan sonra benim yaşam başlıyor zaten :D arkadan okursunuz TDI yazısını
Ya müdür ne tdi si LK nın gaz pedalının aşınmasına yazık.. Toplanıp gidiyoruz ozaman bi haftasonu..
50 yaşına gelmiş araba,aşıncak yerimi kalmış zaten pedalın,yarısı yok :++::++::++:
Hasana bi sende uçma Yolda En önde LK,arkasında TSI,en arkadada bi TDI görürü insanlar anca
nedion oğlum sen arabayı garajdan çıkarana kadar biz varırız Edirneye :++::++::++: Sonra bi jetta gelir önüne korna yapar polise vericem der sonra sana ilham gelir ve aracı çıkarırsın :++::++:
Abi iyice komik oldun ya :++: 1.4 Passatmı olur diyenlerin hepsi,arabaya binip yola çıkınca,teybe yetişmeye çalışıyodu en son :haha:
Oğlum bak görürüz.Adamın sinirini bozuyon ya. La hiç olmadı mersoyla geliyom dicem o zaman napçanız?
Ciddiye aldı :++::++: