0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi 1.6 TDI la kafa kafaya kalkan arkadaş var 1.4 TSI ile.O motordan bi cacık olmaz dedi adam
Oğlum nediyon la sen nediyon harbi bak çıkattırırsın beni bu saatte yola, TSI araba arattırırsın çok ciddiyim ben
Bende çok ciddiyim Dikkat ette 174 lük TSI a denk gelme abi :++: Şaka bir yana harbiden ciddiye aldın ya abi,helal olsun sana
Konu zaten camalokko olmuş abi,Ömer kardeşim,Mercek hediye edebilirsin mesela :hanz::hanz::hanz:
gelirsem gelirim oğlum bebe gibi kaççak halim yok takılcaz peşine gittiği kadarne ciddiye almıcam oğlum adamın sinirini bozuyonuz ula var ya şuan ferrari alıcak kadar param olsun gidip şuan anında almıştım. öyle bi bozdunuzki kafamı gidip arabayı yakçam
Biz işin pohunu çıkarmada 1 numarayız..
Ömer gelsinde,ben söylerim arkadaş.Serhan Reyiz çıkardı pohunu derim,derim abi :hh:
Hasan bu retorik sana mı ait yoksa benmi yanlış okudum.bu jargon asla sana ait olabilemez.:knp:
Ahahaha :++::++::++::++: Abi afedersinde,senin torkun 180e kadar yeter,180den sonra benim +17 beygirim girer devreye. Sonra bakarsın arkamdan karar kara:++::++:
şu başlığı seneye biri hediye almak için arayıp bulsa adam gider kızdan ayrılır gırgıra bak arkadaş
karar kara :++::++: çok güzel bir cümle :clap::clap::clap: Yanlız şunuda unutma ''Herşey Sürücüde Biter''