La demin yoldayım Çangırı'dan geliyom, aha bu yeni C3'ten var elemanda, Ankara'ya girdim protokolden ayrılıp çevreye çıktım, yeşil tabela TEM'deyim, soldan gapadım gidiyom 170 falan, arkamda ibnetorun biri selektör yapıyor ama deeey 150 metre geride belki, hastir dedim ya S-Class, ya 7 serisi dedim, genelde angarada böle olur devletin beşiği soldan yararan gelen zikertir, çekildim sağa, lan adam ne yaklaşıyo ne uzaklaşıyo, gıdım gıdım geliyo, bekledim yok, hala selektör atıyo pezevenk ama aralıksız, dedim lan polis mi nedir, bi yamuk mu yaptık, belki kötü arabadır yetişemiyodur dedim
(aklıma gelenlere bak) :++:
Neyse baboçlar yavaşladım (120 neyin) iyice geldi arkama, öküzün süzme öz evladı hala selektör yapıyo, baktım sivil bi araba, gece ha, gözüme gözüme nası sokuyo saat 21.00 civarı.
Dedim gel,
Salınaaa salınaaa ağırdan geçti yanımdan, ben 120 isem o var anca 122
Bi tane C3 yepyeni belli, 1.4 petrol.
Önüme geçti, tamponunu yaladım hırçonun, farları diktim "-" konumuna 4300 xenonu, uzunuda üstüne saldım.
4'lü yakıyor, rahatsız oldun de mi godoş, daha dur işim var senle Eryaman çıkışına kadar var 25 km, daha çok gayacam sana :lol:
Orta şeride geçiyor, bende geçiyom, sağ sol ediyor, 15 cm ardındayım yavşağın. Boyasındaki kılcalları görüyom o derece.
En sağa geçti, soluna geldim yanına, çevirdim gafayı gecede bişi görükmüyo, "ne ayaksın lan bok gırığı" bakışımı attım dudağımın kenarını kulağma yaklaştırarak.
Bakmıyooooor
Çeviremiyor kafayı. :++:
Yanına gelince gaçmaya başladı, o gaçıyo ben govalıyom, 180-190, inadım inat.
300-350 mt. ötede mobese var, 132'yi geçersen gömer
Hemen tez elden yavaşladım Bu 34 blaka topaç o göt korkusunnan mı yavaşlamadı, yoksa yabancı bilmiyo ney mi, temizinden 290 kağıt yedi, garanti, 140-150 neyse, rahat 190'nan falan girdi, geçmiş olsun, çok eğlendim akşam akşam, yoldada canım bayıldıydı.
Bu arabadan artık nefret ediyom. Ondan anlattım :++: