Iphone 3GS burada Media Markt'da 1200TL idi geçen hafta,Media Markt'da fiyatlar std. fakat o fiyattan kaldıysa alabilirsin Iphone güzel fakat bana göre çok demode. Hem haziranda 5 serisi çıkacak. Bizim gibi ülkelere de böyle elde kalanları geçiriyorlar. Hala 3G'deyiz Iphone 4 bir telefoncuda sordum 2600TL dedi,yuh lan arsa mı satıyon deyip çıktım resmen. Iphone 4 yok deyip eldekileri iyi fiyattan geçirip 3G serisini de bitirdiler. Millet 80 100 kişi sıra yazmış Iphone 4'e böyle birşey yok yaa. Aynı araba firmalarının ÖTV indiriminde eldeki araçları parka çekip şu an elimizde yok deyip sıraya yazıp ondan sonra 4-5 milyar karla sıraya giren insanlara arabaları geçirdikleri gibi bir Iphone piyasası var. 5serisi geldiğiğinde de aynı muhabbeti yapacaklar.
Yok artık,N8'in neyi Galaxy'ye rakip? Kamerası dışında hiçbir artı özelliği yok N8'in. N8 ile Wave II'yi karşılaştırabilirsiniz onda da Wave II bile ondan üstün geliyor. Galaxy Iphone 4 ile aynı sınıftadır. Samsung'dan nefret ederdim ancak Galaxy ayrı bir cihazmış. Yukarıda bahsettiğim nedenlerle uçuk fiyatlara satılan Iphone 4 çok ekstra bir telefonmuş gibi malesef geçiriliyor bize. Çerçevesine eliniz değdiğinde çekmeyen telefon bile 2500TL'ye satılıyor,neymiş havası varmış :++:
İphonede 4 te o sorunu çözdüler yazılım ile
ayrıca 2500 TL değil İphone 4 yanlışınız var
1800 TL ye 32 gb alınabiliyor
Zaten rakip dedim ben sadece
daha iyi demedim galaxyden onun içinde galaxyi alırım dedim
ama Wave ile N8 arasında çok çok az farklar var
herkesde daha doğrusu anti N8 ciler N8 in bir tek artısını kamerası olarak görüyor
yok ekranı daha iyi diyolar Wave için iyide kardeşim ikisininde ekranı HD ne fark olabilir ki
İphone ile N8 zaten asla karşılaştırılamazİphone yi gözüm kapalı alırım
Ek olarak
Türklerin kanında vardır bu.
maaşından 3 kat büyük birşeyi almak
oda İphone
:D:D:D