bende öyle düşünüyorum
geçen sefer telefon alırken, o zamanlar sürekli sabahlıyorum, web tasarım, webmaster lık olaylarına kafayı takmıs gidiyordum bu yuzden sureklı sabahlıyorum, bir gece boyu makaleler okuyorum birden gözüm kendi telefonuma çarptı, dedım kı telefonumu degıstırıyım.
çok ciddiyim google a "telefon" yazdım
sımdıkı telefonum samsung star cıktı, goruntusu hosuma gıttı sabahın 6 sı idi, o zaman 450 falandı, ozellıklerını bır kere okudum goruntusu hosuma gıttı saatı 12 ye kurdum, ve gıttım aldım alternatıf bır telefona bakmadım bıle.
ilk defa boyle detaylı araştırma yapıyorum. ve boyle olunca ıkılemde kaldıgım cok konu oluyor.
bazı kısıler demıs ınternette ardarda resım cekmek ıcın 0.5 sanıye beklıyorsunuz yani hiçbirşey peşpeşe çekebılıyorsunuz bu cok kucuk bır rakkam ve makıne nın hızlı oldugunu gosterıyor, bazısıda dıyor ki 10-15 sanıye beklıyorsun kımısı, işlemcısı cok ıyı dıyor, kımısı ıslemcısı bu ozellıklerı kaldırmaz. aslında ıkıleme dusuren ınternet birazda.
ama dedıgım gibi bildiğiniz telefonla dizi çekiyorlar, ınternetı dıger telefonlara gore hızlı, birçok uygulaması var, en kotu ıhtımalle alırım, 1 sene kullanırım, ne kadar kötü olabilir ki