škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

1.6 tdi süperb elegance yardım lütfen

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı toxemia07

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar selamlar aranıza yeni katıldım.1.6 Tdi Superb Elegance almak üzereyim. Aslında opak beyaz opsiyonsuz istiyorum aracı ama hiç bir yerde bulamadım (Maddi durum en fazla 61 TL'ye müsaade ediyor). Ancak aradığım bir bayi aksesuarlı bir araca bi fiyat verdi ve bana çok uygun geldi fiyatı sizce de öyle mi? Aşağıya eklenmiş opsiyonları yazıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla

1.6 TDİ Superb Elegance

4 Koltuk Isıtma

Sunroof

Bej Döşeme

17'' Tfirid Jant (tam olarak nasıl yazılıyor bilmiyorum)

Bolero Ekran

Ve Metalik renk

Fiyat : 65.000 TL

Ne yapmalıyım sizce?????

tavsiye edebileceğiniz bir bayii var mıdır fiyat konusunda yardımcı olabilecek???

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Hayırlısı olsun.

VAG grubu hastalığı, siz istediğiniz aracı değil, onların istediği aracı alırsınız ;)

Bizede yaptılar aynısını, başka marka alacam kısmetse.

Çevrimdışı toxemia07

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Bi tane Antalya'da buldum o da 64.000'den bi kuruş aşağı inmiyo sanki 10 liralık bişey alıyoruz yok zaten kampanyalı fiyatmış ben kampanya falan görmüyorum bu fiyatta nasıl bi iştir bu :(

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Valla beyfendiciğim tercihtir, zevktir, saygıdır fakat bende olacak ki 61 bin TL bütçe, bir Laguna Executive 1.5 dCi alırdım ki o arabanın donanımı Reis-i Cumhur'un Mersosunda yok, ufak mufak bi arabada değil Superb boyuyla nam salmış, Laguna'da çok kıral boyutlarda, Elegance dediğine bakmayın, Skodanın elegance anlayışı arabaya ESP koymaktır :)

Executive Laguna'da otomobil endüstiris adına her icat var.

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
valla ben octaviamı alırken 3.000 TL lik aksesuarı geçirmiştim :D

Hakan'ın dediği gibi : La hepiniz aynısınız dedim inmesseniz almıyacam dedim :D adamda ''beyefendi halledebiliriz'' diyodu ama hayırlısıyla aldık :D memnunumda opsiyonlardan ama siz bu aracı 63.000 TL ye alırsınız ısrarla
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah

Çevrimdışı benugo

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: toxemia07;194098
Arkadaşlar selamlar aranıza yeni katıldım.1.6 Tdi Superb Elegance almak üzereyim. Aslında opak beyaz opsiyonsuz istiyorum aracı ama hiç bir yerde bulamadım (Maddi durum en fazla 61 TL'ye müsaade ediyor). Ancak aradığım bir bayi aksesuarlı bir araca bi fiyat verdi ve bana çok uygun geldi fiyatı sizce de öyle mi? Aşağıya eklenmiş opsiyonları yazıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla

1.6 TDİ Superb Elegance

4 Koltuk Isıtma

Sunroof

Bej Döşeme

17'' Tfirid Jant (tam olarak nasıl yazılıyor bilmiyorum)

Bolero Ekran

Ve Metalik renk

Fiyat : 65.000 TL

Ne yapmalıyım sizce?????

tavsiye edebileceğiniz bir bayii var mıdır fiyat konusunda yardımcı olabilecek???

Yaklaşık 2 hafta önce aldığım, Skoda Superb 1.4 TSI Comfort Beyaz renk + Sunroof + Hız Sabitleyici + görsel destekli Park Sensörü + Çok fonks. deri kaplı direksiyon vites ve el freni + Maxidot bilgi ekranı = 51.650 ye geliyordu 47.000 e aldım Elazığ Hürel Otomotiv Skoda bayisi. bu arabanın Şu anki boş fiyatı zaten 47.000 :spr: Başka hiç bir bayi bu kadar düşmedi, gerçekten çok iyi fiyat veriyorlar...bence görüş.
-ikinci el diyorsan, 59 bine DOD da var beyaz elegance dizel 1300 km de . bakmanda yarar var.
http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=320856

Çevrimdışı skodam_1985

• Yaşayan Efsane
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
2011 2. el bir otomobil almaktansa 0 alırım  ilk ben binerim :)
2011 Skoda Octavia 1.6 TDI CR Elegance Beyaz
Mercedes Benz E320 Avantgarde 2001 Siyah

Çevrimdışı yasin90

• .......
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
lagunada güzel arac ama superb daha kaliteli duruyor

serkan kardes arac güzel ama 65 biraz yüksek gibi

ANKARA içi mobilya, özel dolap vs itinayla yapılır, müracaat ben :)

Çevrimdışı toxemia07

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
2. el düşünmüyorum. o paraları vereceksem 0 olmalı diye düşünüyorum. laguna güzel araç fakat göğüs hiç hoşuma gitmiyo nedense. Aracımı sattım valla her bayiyi aramaktan yıldım artık.

Çevrimdışı toxemia07

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Farkındayım Yasin yüksek olduğunun ama aksesuarsız araç bulamıyorum. Yani aslında benim de verebileceğim son fiyat 60 61 bin fazlası çok kasar beni.

Çevrimdışı benugo

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanerdogan;194106
Valla beyfendiciğim tercihtir, zevktir, saygıdır fakat bende olacak ki 61 bin TL bütçe, bir Laguna Executive 1.5 dCi alırdım ki o arabanın donanımı Reis-i Cumhur'un Mersosunda yok, ufak mufak bi arabada değil Superb boyuyla nam salmış, Laguna'da çok kıral boyutlarda, Elegance dediğine bakmayın, Skodanın elegance anlayışı arabaya ESP koymaktır :)

Executive Laguna'da otomobil endüstiris adına her icat var.
Renault rezalet bi araç, çok rezil çok...öyle böle değil. Sıfır kilometre Fluence Full paket dizel 49 milyarlığı var şirkette, kulandım, lanet olsun bütün araba sevdamı aldı götürdü.
lagunanın her tarafı donanım olsa ne yazar hacı, en iyi fransız arabası, ölü fransız arabasıdır.. :bnn:benim eski peugeot taki seslerden bunalıma girdim, ızdırap olmuştu bana.tipik fransız özelliği bakarsan hoş neşeli bi çocuk, az ihmal et dağılıyor.

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Doğrudur, onu Fransızlar, Skodayı peygamberler yapıyor. ;)

Çevrimdışı yasin90

• .......
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı toxemia07

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
bunlar tam kazıkçı ve ya dolandırıcı bilemedim. araç modelinin en fullüdür diyo ama araç comfort :) bunlara güven olmaz ya. İndirim yapan bi bayii bulmak lazım

Çevrimdışı benugo

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: toxemia07;194128
2. el düşünmüyorum. o paraları vereceksem 0 olmalı diye düşünüyorum. laguna güzel araç fakat göğüs hiç hoşuma gitmiyo nedense. Aracımı sattım valla her bayiyi aramaktan yıldım artık.
1300 km de ki araç ikinci el olur mu yaw, 4-5 milyar fark var sıfırıyla ne farkı var.. ben olsam kaçırmazdım çökerdim hemen bu araca.http://www.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=320856