0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence de süperb in önden göruntüsü muhteşem ama arkadan görümüşü 80 model bir araç izlenimi veriyor at çöpe.umarım bu eleştiriler dikkate alınır ve arkaya makyaj yapılır önümüzdeki yıl.
1.6 TDİ Superb Elegance Bej Döşeme 17'' Tfirid JaNT Bolero Ekran Ve Metalik renk Fiyat : 65.000 TL Bizde sunroof ve koltuk ısıtma yok 65.000 tl ye aldık 2011 mayıs ayı için uygun bir fiyat değil mi acaba ?
Arkadaşlar selamlar aranıza yeni katıldım.1.6 Tdi Superb Elegance almak üzereyim. Aslında opak beyaz opsiyonsuz istiyorum aracı ama hiç bir yerde bulamadım (Maddi durum en fazla 61 TL'ye müsaade ediyor). Ancak aradığım bir bayi aksesuarlı bir araca bi fiyat verdi ve bana çok uygun geldi fiyatı sizce de öyle mi? Aşağıya eklenmiş opsiyonları yazıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla 1.6 TDİ Superb Elegance 4 Koltuk Isıtma Sunroof Bej Döşeme 17'' Tfirid Jant (tam olarak nasıl yazılıyor bilmiyorum) Bolero Ekran Ve Metalik renk Fiyat : 65.000 TL Ne yapmalıyım sizce?? tavsiye edebileceğiniz bir bayii var mıdır fiyat konusunda yardımcı olabilecek???