0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar 1.6 Tdi SuperB Elegance(büyülü siyah)de karar kıldık ve bugün aldık. Ben de aranıza katılmış oldum böylece. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Herkesin dediği gibi " Hayırlı olsun, ALLAH Kaza bela vermesin inşaallah" Yanlız, en kısa zamanda aracınızın fotoğraflarını görmek isteriz. Tüm arkadaşlar ekleyeceğiz diyor ama ne hikmetse kimse eklemiyor. Umarım siz eklersiniz.
Sonunda aracımı teslim aldım ilk izlenimim iyiki almışım oldu Opel Astra'dan sonra bayağı bir farklı geldi. Sürdükçe izlenimlerimi aktarıcam. @orcanius : En kısa zamanda fotolarını ekliyicem aracın
Karga-şahin ilişkisi. Daha dün hararet delisi otomobil katliamı Favoriti üretmekten başka bişi bilmeyen markayı gelmiş VAG almış, VAG'a parası yetmeyen (ben dahil) yan ürününü almış, olmuş Skoda ki BMW-Mercedes ziken bi marka İnsanlarda, hayatta, zevklerde, tercihlerde çok ilginç, insan kendi kargası konusunda şahin kesilip objektiflikten uzaklaşabiliyor.
araba dedınmı ses getırecek
:ok::ok::ok: Laguna ve SuperB'yi karşılaştırmak ..Herkesin fikrine görüşüne saygım var ama SuperB Laguna'dan çok çok üstün bir araç...
:+1:hocam aynen katılıyorum forumu okudukça burdaki arkadaşların yorumlarından skodayı dünyanın en iyi aracı sanmaya başlıycam diye korkmaya başlamıştım ki benı kendime getirdiniz.bu kadar fanatikçe desteksiz atan arkadaş görmedim tabi lafım herkese değil.çok subjektif yorumlar okuyorum tarafsızlıktan uzak
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us