0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mişi iyidir virajlarda cayır cayır ötmez rahattır o yönden senin hard kullanımına da o gider anca Yanlız gene söylüyorum eski jantlar daha iyiydi
aracınızı agresif kulllanıyorsanız benimn önereceğim 205/50/17 (kendi aracımda bu var çok memnunum yoltutusu çok iyi) 1,6 motor aracım bu arada.lasitk olarak pirelli cunturato p7 aldım türkiyede garantili ilk lastik il altı ay kendin parçalasan bile değiştiriyorlar..bu arada 2010 yaz lastik testlerinde 5-6 kulvarda birinciliği olan bi lastik..adac testlerinde.. performans lastiklerinin fiyatları biraz tuzludur..
Evet bende işte HARD kullanımdan ötürü yol tutuşu açısından Michellin istiyorum .Eski jantlar hangisi üstündeki jantlar mı? A6 jantlarımı? A6 jantlarını diyorsan o jatnlarda hala gözüm var pişmanım verdiğime..
Aynen A6 jantlarından bahsediyorum ayrı bi havası vardı onun Mişi al kafanı dinle ama 40-45 binde bitiyor onada katlanırsın heralde
Bayağı hard bir stilin var anlaşıldı Birde mişilerin yanaklar pek sağlam değil sert çukurlarda yarma ihtimalin yüksek..
Nokian kullanıp daha başka bir marka kullananı henüz görmedim...Michelini iyiki söküp atmışım...
nokian,kumho,marshall o tarz lastiklere yüksek tonajlı ve hızlı araçlarda pek güvenemiyorum..Nokian 18 lik lastik bir superb müşterimde takılıydı 2 ayda 4 lastikte telleri içten kırıldı..