Bilmiyom kırsala gideniniz varısa bilir girdiğiniz sahanın iti araba sahayı terk edesiye dek arabanın ardından ürür.
Yine geçen perşembe gün köye girecem, mandıranın iti birden önüme atladı, çiğnedim bi kaç yerini ama enük eyi enük. Gebermedi.
Sonra sahibi çıktı mandıradan fırladı, vaauuuuyy enük getti ver parasını
(bi yerler sol avcumda, tek vereceğim o dur, neyse)
Valla dedim Ahmed ağa teker çiğnemiyeydi tampon gırılaydı sen o zaman görürdündü dedim, haouuu o nası söz vıdı vıdı enüğümün parası nolacak. (tam köylü var ya az şerefsiz değil para için napmaz
)
Dedim taam lan, gidiyom geri, burdan bi daha geçecem ama enüğünü bu sefer sağ bırakmam dedim ortadan dalarım. Aha bu Tofaş değil dedim tamponu vardır 400 lira en aşşa, senin enüğü bu yolun (TCK yolu) ortasında ikiye bölecem, tampon düşecek gırılacak, sonra resmini çekecem, yolun kenarındaki itini bağlamadığın için seni dava edecem, parasını sana ödetecem, devletin mahkemeside diyecek ki, bağa ne lan, bağlıyıvereydin itini geberince mi aklın başına geldi, vatandaşın canını malını tehlikeye atmışın.
Haaa dedim itin baldırına bi lastik izi çıktı diye para istiyonsa hala, gel gapışak
Tabi ki şaka bir yana ikimizde gayriciddiyiz, zaten akrabayız, ama köylü ile mavrası pek hoş oluyor