Ağa o farketmiyo işte be 150 ylemi ne atmıştım taklayı resmen sayıyodum araba dönerken. bir tek yanağımda morarıklık vardı direksiyona vurmuştum galiba bide omzumda hafif ezilme vardı
Emniyet kemerinide takmamıştım işin kötü tarafı ama taksaydım daha kötü olurdu gibime geliyor sıkışma olurdu çünkü.Camda çizik dahi yoktu
Ama Allah korudu tabikide . Arabanın takla atması kesilince Allah'ıma 1000 kere şükrettim
Allah korumuş gerçekten geçmiş olsun...
5yıldızı süs için verdiler zaten:D
Bu arada bizim punto virajda fabiadan daha çok güven veriyor.
ben kangoo kullandığım için 4 senedir yük araç onunla bile virajlara dalıyorum ama sanırım bu alçak arabalarda da alışırım gibi geliyor her türlü
grandepuntolar kasa olarak pek sağlam değiller, bide virajlarda yan rüzgarlardan cok etkileniyorlar
Fabiaa daha iyi
euroncap testlerine baktığımda fabia daha iyi görünüyor ama siteden baktığım kadarıyla punto daha sağlam gibi bir his uyandı...
Şükretmek lazım öldürmeyen Allah öldürmüyor:D
Zamanın birinde Hakan abi veya başka bir üyemi ne yazmıştı güvenlik ayrı sağlamlık ayrı kavramlar diye.Toledo güvenli değil sağlam:D
aslında sağlamlıkta uzun kullanım için önemli tabiki...
onun iki sebebi var birincisi fabianın lastikler ikincisi senin puntomanialığın:D
demekki bu arada punto manialık yapıyor ? ama sanırım bu kasayla ve çift tenk seçeneğiyle skoda da bi maniaklık yapar gibi me geliyor
fabia ya ayrı bı sempatım var punto ıse daha bı gösterısli.ama herlde gene sıfır alacak olsam 1.6 dinamık alırım 2. elde ıse kalıcı bısey ıstıyosan bence gene fabia ama satarım bı kaç seneye dıyosan punto olablır bence.
2.elide düşünmek gerekiyor tabiki çünkü 2008 model bir araç aldığımda buna uzun süre binmem sanırım 2 sene kadar sonra yine satarım... burada tabiki aracada ısınmak ve duygusal bağ kurmakta önemli....
25 e çıkıyorsan al bi doğanın dediği gibi 13 90lık emotion var oğlu var arabada .
sanırım çıkıcaz çünkü 20000 tl ye temiz ve skydomeli bir araç bulmak zor skydome şundan dolayı istiyorum 4 senedir kangoo kullanıyorum yüksek tavan şimdi direkt küçük arabaya bindiğimde sıkıntı yaşamak istemiyorum bendede öte ailede problem olsun istemiyorum
..
teşekkürler...