Merhaba arkadaşlar, başlıktada belirttiğim gibi tekirdağ gittim,dün gece haber aldık büyük halam vefat etmiş,yaşı gelmişti üzülmeyin bir anda ölmüş Allah rahmet eylesin. Neyse gidiş yolculuğumu anlatıyım ben kaza tehlikesinden önce;
Sabah kalkıp aracı çalıştırdım KM'yi sıfırladım.Haydi Bismillah deyip çalıştırdım,hadi gökçen dedim koklayalım şu yakıtı ilk önce istasyona gidip fabişi bir doyuralım dedik :rock1: ;
120-140 arasında dolaştım yolda Porsche panamera'ya rastladım ve solladım evet solladım
Lokantaya girdik,vazgeçilmezim Özcanlar köfte :ok: yansımayı çektim ama tozluydu arabanın üstü [Bu arada bugüne kadar çektiğim bütün fotoğraflar telefon çekimidir N79]
Burdada Tekirdağ Gidişdeki yakıt sarfiyatım 5.2 ile gittim ne düştü ne indi.
Focus'un boyasına varyaa uff aşındırıcının babasını alıp girişicen :++:
En son yakıt ortalamamıda aşağıda paylaşıcam merak edin biraz Naptım nettim doğrumu yaptım bilmiyorum İstanbul'a dönüş yolundayım saat 5 gibi yeni kararıyo ama rüzgar o biçim sağım solum mera, Arabayı inceleyen yakınlarım hep dokun şu gaza deyip durdular düz yolu gördüm vücuduma bir adrenalin geldi 3 dip 4 dip 5 dip 190 km/h 200le gittim daha çıkmadı ama araba çok dolu full yani 300 kilo fazladan var nerdeyse. 2011 Octavia MPI geçti önüme yapıştım buna , açıyo yolu yardır time ! ne Audi ne Merso Skodacılar aşmış demişlerdir,çok keyifli şu 1.6 3000den sonra bi kükremesi var anamm ! Neyse kaza konusuna gelelim Rodaj bitmiştir hayırlı olsun deyip suyumu içtim yol yine boşaldı bi dip gaz daha yapıyım dedim yine 200km hızla gidiyorum ufukta bir sinyal kıpırtısı gördüm Transit sinyal veriyo sola geçicek Selektörle uyarı attım beni görmedi sola geçmeye devam ediyo sanisede 2 selektörle parmaklarımı turboya bağladım freni kökledim sen nereye duruyon gökçen ? 200km hızla gidiyorum önümdeki aşağı yukarı 90km hızla solluyo aracı durmadı sadece bir an ! düşündüm, Transit tamamen sol şeride girdi benim durmam imkansız sadece 100mt kaldı önümüzde,sizce ne yaptım dersiniz ? . Buyrun buda Kroki ;
Aha buda yakıt ortalamam komple gidiş geliş 353 KM gitmişim evin önünde çektim.Ortalama hızım 170 birde.