0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Genelde hep yeni arabayı bulur lafına katılıyorum Ben kimsenin arabasına oha arabaya bak ulan beee gözüyle bakmam Maaşallah çok beğendim derim sahibine yakınımsa her kimse artık, ama milletin içi bitmiş , köye bi girdim sıfır araba tabi pırıl pırıl yakınlarım hemen ulan Gökçen bune yapmışın yapcağını sağlam araba vay farlara bak hariika bu kaça aldın falan. düşünceler çok cins yani.93 arabadan ne istiyon la mahalleden geçerler Gökçen yine parlatmışın şuraya bak pırıl pırıl teeeeeeeee 3 mahalle öteden gördüm. Eyvallah diyorum adam dönüp tekrar tekrar bakıp öle gidiyor gitceği yere. Sağolasın abi. 2011 Ambiante Dinamik 1.6 TDI CR 90 HP 240 Nm tork
Yeni araba düşüncesine bende katılıyorum.Toledoyla kazam sırf o yüzden olmuştur :D yoksa cirlop gibiydi arabam 2. el almıştım. ama arkadaşımdan. cirlop gibiydi
bende benzinli zannettimdi 5.2lt görünce,ama dizelse normaldir.Rabbim kazalardan belalardan korusun,tekerine taş değdirmesin inş.Keyifle binin.
Olsun daha iyisi var şimdi,Cana gelmesin
Daha iyisi var şuan ama toledom v5 ti 2.3 motordu. ama tabikide cana gelmesin
O arabayıda düşünmüştük 1.6sını, küçükçekmece tarafında görmüştüm içersini VIP yapmış adam arka tarafta karşılıklı tamamen deri koltuklar ekranlar o biçim, simsiyah cam filmleri falan. Sevilen bir araba olduğu belli galeri bana konfor istiyosan genişlik istiyosan kesinlikle başka bişey düşünme demişti ama ben yine Roomster'a göz kırpıyodum Skoda'cıyız ulen
Şimdi Ömer öle bişeyki, Resmen mantık işi. Mantıklı iş yaptımmı bilemem aklıma gelen o anda buydu.Dediğinin olması imkansız şu şekilde;Ben bu transitin sinyalinin yandığını görünce selektöre abandım,dedim geçmez,geçiceğine kesin gözüyle baksam emniyet şeridine girerdim emniyet şeridindede öle bi çukurlar varki araba haşat olurdu garanti.O zaman dediğini yapabilirdim belki ama kamil işte yavaş yavaş sola kaydı dedim görür kaçar,selektör değil projektör lazım bize arabada sakat zaten şu transitlerin kasalılarını biliosanız kıçı geniş
babamın başına gelmişti aynı olay yozgata giderken önüne kıran şahin yüzünden tırla şahinin arasına girip çıkmıştı geçemedik ama aynayı kapattı tırın dorsesi sonuç şahinci pert:D
Geçmiş olsun, Allah korumuş.Tüm forum ahalisi pay çıkarsın bence, şu kökleme-motor açma olayı çok uygun yol şartlarında yapılmalı. Mesela 4 şerit, kuru hava, gündüz, boş araba...