Merhumeye Allah Rahmet Eylesin.
Sana da geçmiş olsun.
"Herkes çok kötü kullanıyor ve hiç bir kurala uymuyor, herkes acemi" diye düşşünerek hareket etmek lazım trafikte.
Sağol Uğur abi eksik olma :ok:
Aynen abi, neler var neleeer,aynı gün aynı yolda Volvo S40 önümdeydi selektör atıyorum dibine girip adamın gücüne gidiyo herhalde ben attıkça çekilmiyo tam aksine basıyo yine dibindeydim senlemi uğraşcam dedim sağına geçtim kamil aynaya bile bakmadan oda sağa geçti böle bişey varmı ya bi anda sola geçip tekrar dipledim, sonra zaten bize makas atarak octavia geçti bende onun dibinde eve kadar gittim,yani yoldaki trafik seyrek bile olsa yol boş olsa bile 3-4 kişi seni uğraştırmaya yetiyo,trafikteki şöforlere Allah sabır versin...
Merhumeye Allah rahmet eylesin. Sizede geçmiş olsun. Fren mesafesi hız, yol, lastik ve aracın yük durumuyla orantılıdır. Şimdi doğru orantı ters orantı diye kafanızı karıştırmak istemem. Ama ben hız denemesi yaparken yalnız olmayı tercih ederdim. Ederdim diyorum çünkü şu anda yalnız olsam bile 2 çocuğum var. Artık araç kullanırken genelde 120 yi geçmiyorum.
Sağolun teşekkürler
Dediğin doğru ,ama şimdi yol beni cezbetti,hem boş hem dümdüz,amacım zaten motoru alıştırmaktı her ne kadar ben arabaların motorlarının sınırlarını zaten üretildiği yerde zorladıklarını bilsemde, milletin dokun gaza ısrarı aklıma gelince öle bi bastım bende bidaha olmaz zaten hızı hiç sevmem ne oluyosa ondan oluyo zaten 120 ile gitsem mesela o kamyonetin kıçında rahatlıkla durabilirdim,trafikte 140dan sonrası risk...milletle oynaşmayada gerek yok ne halt yerlerse yesinler... En iyisini yapıyosun abi :ok:
Gökçen,
Büyük geçmiş olsun,,, umarım bazi olumsuzluklar ileri de olumlu şekle dönüşür.. bu da tecrübe kazanmak anlamına gelir,, ileri ki yaşlar da bazı çıkışların, heyacanların, ne kadar boş ve gereksiz olduğunu anlıyoruz... kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hikmet abi,çok sağol tecrübeliyim zaten amacım sadece maksimum hızın fabrika verisine ulaştırıp 1-2km o hızla gidip sağa geçmekti, hız konusunda 140ı geçmem alışkanlık,araba böle yüksek hızla gidince arabanın içinde rahat olamıyo insan adrenalin en üst seviyede,tırsa tırsa sürmektense 140la giderim şahin sollamış,kamyon sollamış umrumda değil
Tekrar teşekkür ederim