Geçmiş olsun..
Benimde öyle bir sorunum var.Ara ara nüksediyor.Yukarıdaki ilaçtan kullanıyorum bende.Ama yine çıkıyor hep.Hiç mi kalıcı şekilde engelleyemiyoruz.?Kenacort iyi geliyor.Birde ağız spreyi var.Ağızın içine sıkıp gargara ediyorsun.O ağız içini uyuşturuyor mesela..Dudakta veya çevresinde çıkan yaralar için kenacort iyi anca daha derinlerdekine nasıl ulaşıp krem süreceksin peki ? O yüzden oral sprey işe yarıyor ama krem gibi çabuk ektikisini göstermiyor.
Sağol Gökhan abi, Kenacort yatarken şart oluyo zaten kuruyunca uyuyamıyo insan ufacık şey ama günlük hayatı bile olumsuz etkiliyo,o spreydende kullandım güzel fakat naneli gibiydi benim aldığım sıktıktan 5sn sonra oha noluyo lan dedim fena yaktı
Bence doktora gitmende fayda var öncelikle. Kanıyor diyorsun ki kanayan aft duymadım ben hiç.:acl:
Aynen kanayan bir yara değil ama orayı çok tahriş ettim herhalde ondan oldu,doktorda uğraşmazki abi kenacort u verip yollıcak
Genelde stesten oluyor.Bende çok çıkıyor bu aralar
Evet abi,bu aralarda ünv final sonuçları canımı sıktı 5 puan yüzünden yine okulu uzatıcaz,dilekçe vericem işte tekrar sınava sokcaklar onun stresi var bide, vitamin eksikliğindende oluyomuş ya çoğu kişide var hani ben dedim şöle çok etkili bilmediğim bi ilaç varmıdır diye ama yokmuş.
Geçmiş olsun. Bende de sık sık oluyor ama tek farkı beyaz değil siyah ve kan toplanması şeklinde. Bir defasında olduğu zaman doktora gittim aft değil bu kanama dedi. Bir merhem birde sprey verdi ama çokta faydası olmadı.
Abi oda bi iltihap türü , bizim yaralar gibi değilde başka bi iltihap türü, ağrısı varmı peki benimde ağzımda değilde ayağmda cıkmıstı öle bişey,antibiyotikle ağrı kesiciyle geçirmiştim çaresi onun daha az dediğin gibi