arkadaşlar daha öncede yazmıştım; 1.6 tdı superb den önceki aracım 1.6 tdı dsg hghlyn golf idi, bu dsg samimi söylüyorum tam bir fiyasko, aracı aldım 2010 haziranda 1000 km. sonra aracın altından çok garip sesler gelmeye başladı özellikle düşük hızlarda sanki aracın altında bir kasa boş şişe var ve araç giderken sallanıp şıngırdayıp duruyor, ayrıca bazende sanki aracın altında bir parça asfalta düşmüş yerde sürünüyor, bazende sanki altta bir parça takılı kalmış tuhaf bir çatırtı çıkartıyor vb.
neyse bizim sinirler 99, gittik servise çıktık teste, usta beyin aynen dediği, bu ses tüm dsg lerde (7 ileri) yani ww nin dışında, audi ve diğer araçlardada var normal bir ses diyince aracı 6000 km.de sattım ve kurtulduğuma inanıyorum, eğer araç garanti kapsamına çıkarsa 15-20 bin tl. maliyeti var, düşününsene 5-6 sene sonra ww servisleri ağzına kadar dsg arızası ile dolu, parayı kıracaklar araç sahibi neyapsın mecbur yaptıracak, sektöre bak, ekonomisi tabi böyle canlı kalacak bunların, DSG alırken aman dikkat 99 kere düşününnnnnnnnnn....... :bnn: