La baktım muayene bitmiş, trafiğe çıkış 17 Şubat, dedim varem gedem yaptıram. Bakındım ne var ne yok, xenon, stop filmi bide egzost pulu yok.
Eyi gidem sanayide halledem, xenonları söktüm zati 3 dakkalık iş Mertin tükanda, far ayarınnan stop işi var. Dedim Kemal Ustanın bi çayını içek. Dedim usta şunu söküver bide far ayarı çekek. Isı tabancasınnan söktü far ayarını çaktık, dedim günah var mı, yok gardaş ne günahı selametle. Eyh saol Allah razı olsun.
Pek bi garip görünüyorlar gözüme, en gısa zamanda geri filmlemek dileğiyle
Egzostuda aldık 30 lira anasını satiyim bi pul, yaptırdım ama neyede yarıyo bilmiyom
Neyse baboç gidek hadi, xenonlarıda söktüm dedimse aha bu haldeydiler muayeneye girmeden
Adam bakmadı bile, boşuna fişini söktüm sanki
Garanti geçiyor arkadaşlar.
Gittim gapıda adam randevu var mı diyo, la ne Reis-i Cumhura gelmedik ya, parasıyla muayene edecez dedim, iyi git vezneye, eyi gidek. Aşinayımda ilk değil.
Gittim ruhsatnan neyse, gız dedi sigorta hani, la dedim bizim sigortacı onu her yıl yeniler poliçe ney yok ama garanti var dedim, önündeki ekrandan ceza yesem görüyon, vergi ödemesem görüyon, ne bok yesem haberiniz var bundan mı yok buluver valla dedim.
Arayım tam sigortacıyı dedi kız gişedeki gel AZ 1612 gel, buldum, eyh saol bi zahmet buz zati.
Onuda öle hallettik verdik paresini.
Gişeden çıktım tam cigarayı yakasıya dek bağırdılar; Hakan Erdoğaaaaan, ne çabuk ya la
Tek araç sıra yok gözünü sevdimin Eryamanı
Sora diyolar randevu aldın mı, he aldım yaprağımın randevusu var.
Adam geldi gardeş gaputu aç kemerleri kilitlerine dakh bide şu naylonu goltuğa ser, valla aldım attım bin la nolacak verem misin la?
Ben ön tarafa dolanasıya dek adam arabayı getirdi hemen 13 pulunu blakaya bastı dedim geçtik 5 dakkada.
Na bunuda aldım ama gerekte yok sanırım, adam açmadı bakmadı bile he varmış tamam dedi gapadı kapağı
Heralde tanıyor bizim 6.etap bütün bu çantayla geçiyor :++:
Gusur yazmış olmak içinde şunu atıvermişler köşiye, alakası yok gerçekle :lol:
Dipçik gibi araba, 5 dakika sürdü şip şak